UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
   Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 1289 від 22 жовтня 2020 року завідувач кафедри методології освіти для сталого розвитку Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Пустовіт Н.А. включено до складу журі ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук у 2020 році (наукове відділення екології та аграрних наук, секція «Охорона довкілля та раціональне природокористування»).
09.11.2020
   Вийшла у світ нова книга – монографія  «Макроекологія України». Її автори -відомі вчені: доктор геолого-мінералогічних наук, доктор географічних наук, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, голова Державної  комісії України по запасах корисних копалин Рудько Г.І. та  доктор біологічних наук, професор, член – кореспондент Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України, ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Бондар О.І.
04.11.2020
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та у творчому тандемі з Європейським товариством дикої природи оголошує набір на курси підвищення кваліфікації на тему «Система екологічної освітньо-виховної роботи в установах природно-заповідного фонду» для працівників установ природно-заповідного фонду, зокрема відповідальних за екологічну освітньо-виховну роботу.
30.10.2020
Чому необхідно брати участь в ЕКОконференції-2020?

Учасники отримають:

  • актуальну інформацію;
  • практичні поради найдосвідченіших екологів та експертів у сфері екологічної безпеки;
  • можливість перевірки знань у новому форматі;
  • цінні подарунки активним учасникам ЕКОконференції;
  • обмін досвідом;
  • матеріали практичних кейсів фіналістів олімпіади «Еколог року-2020»
30.10.2020
І Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Екологія. Довкілля. Енергозбереження» 3 – 4 грудня 2020 р.
Запрошуємо Вас узяти участь у І Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Екологія. Довкілля. Енергозбереження», присвяченій 90-річчю Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», яка буде проходити з 3 по 4 грудня 2020 року на базі кафедри прикладної екології та природокористування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, Україна).
26.10.2020
Дніпровська прісна вода потече до  АР Крим лише після деокупації півострова

21 жовтня 2020 року у м.Херсон у приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації (вул.Соборна, 1), за підтримки Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України відбулася Міжнародна конференція на тему: "Проблемні питання водопостачання та використання водних ресурсів на території Криму в умовах російської окупації».

22.10.2020
 Білявському Георгію Олексійовичу - 85!
Вітаємо!!
     Відомому вченому, доктору геолого-мінералогічних наук, заступникові директора Міжгалузевого координаційного центру з екологічної освіти для сталого розвитку Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління  Білявському  Георгію Олексійовичу виповнилося 85 років!
20.10.2020
08 жовтня світова спільнота відзначає Всесвітній День екологічного маркування (World Ecolabel Day, WED). Ця дата проголошена у 2018 році з метою привернути увагу та підвищити рівень компетентності споживачів щодо переваг такого маркування завдяки позначенню ним екологічно кращих товарів.

Правила застосування екологічного маркування визначені у міжнародних стандартах серії ISO 14020. Ці стандарти спрямовані на вирішення найактуальніших проблем сьогодення, таких як безпека для здоров’я, скорочення відходів, енерго- та ресурсозбереження, якість повітря, кліматичні зміни тощо.
06.10.2020
   Кафедрою методології освіти для сталого розвитку Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління (ДЕА) у творчому тандемі з ГО «Центр підтримки громадської активності «Крила» проведено курси підвищення кваліфікації за темою «Мистецтво інтерпретації природної та культурної спадщини». Проведення курсів у м. Бахмуті стало можливим завдяки проекту «Посилення взаємодії підприємців Донецької і Луганської областей шляхом створення брендованого туристичного продукту» та фінансової підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.
28.09.2020
   17 вересня 2020 року  у смт Затока Одеської області в рамках партнерського проекту Української асоціації районних та обласних рад та Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, відповідно до положень Законів України «Про державну службу» від 10 грудня 2015року № 889-VIII та «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 7 червня 2001 року № 2493-III щодо підвищення кваліфікації службовців за професійними програмами відбудуться короткострокові курси підвищення кваліфікації для посадових осіб та представників органів місцевого самоврядування за темою: «Особливості організації заходів з охорони навколишнього природного середовища, екологічної оцінки та менеджменту території населених пунктів, що входять до складу об’єднаної територіальної громади».
21.09.2020
08 жовтня світова спільнота відзначає Всесвітній День екологічного маркування (World Ecolabel Day, WED). Ця дата проголошена у 2018 році з метою привернути увагу та підвищити рівень компетентності споживачів щодо переваг такого маркування завдяки позначенню ним екологічно кращих товарів.

Правила застосування екологічного маркування визначені у міжнародних стандартах серії ISO 14020. Ці стандарти спрямовані на вирішення найактуальніших проблем сьогодення, таких як безпека для здоров’я, скорочення відходів, енерго- та ресурсозбереження, якість повітря, кліматичні зміни тощо.

Дуже важливо щоб громадяни розуміли, як відрізнити перевірені екологічні маркування і усвідомлювали перевагу позначених ними товарів для здоров’я та довкілля.

ДЗ «Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління» підтримує ініціативу міжнародної асоціації Global Ecolabelling Network і у партнерстві з іншими організаціями бере участь в організації й проведенні інформаційно-просвітницької кампанії до цього Дня.
15.09.2020

Всеукраїнський ECOFORUM -2020
«The European Green Deal: виклики для України. Кругова економіка»
25 вересня, м. Переяслав Київської обл.

Організатор - Національний центр сталого розвитку спільно з Професійною асоціацією екологів України Проводиться за сприяння Переяславської міської ради та міського голови міста Переяслава
Місце проведення: ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», вулиця Сухомлинського, 30

 
11.09.2020
Шановні колеги!
 
  Вітаю Вас з Днем екологічних знань!
 Просування екологічних знань та формування екологічної культури населення, інформування громадськості про стан справ в галузі екологічної безпеки та навколишнього середовища, а також виховання і підготовка громадянина, що вміє мислити екологічно – це завдання і напрямки діяльності колективу нашої Академії.
 Важливість екологічної освіти в сучасному світі не викликає сумнівів, і в багатьох країнах є пріоритетним напрямком навчання і виховання. Адже діяльність з формування екологічної культури населення та дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища - це запорука безпечного майбутнього та збереження здоров'я майбутніх поколінь!
Успіхів Вам і нових здобутків!

   З повагою,
ректор 
Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, доктор біологічних наук, професор, член-кор. НААНУ, заслужений діяч науки і техніки України Олександр  Бондар

04.09.2020
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: