UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Проведено курси підвищення кваліфікації для представників органів місцевого самоврядування

   17 вересня 2020 року  у смт Затока Одеської області в рамках партнерського проекту Української асоціації районних та обласних рад та Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, відповідно до положень Законів України «Про державну службу» від 10 грудня 2015року № 889-VIII та «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 7 червня 2001 року № 2493-III щодо підвищення кваліфікації службовців за професійними програмами відбудуться короткострокові курси підвищення кваліфікації для посадових осіб та представників органів місцевого самоврядування за темою: «Особливості організації заходів з охорони навколишнього природного середовища, екологічної оцінки та менеджменту території населених пунктів, що входять до складу об’єднаної територіальної громади».
   Тема рекомендована Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України для державних службовців та представників органів місцевого самоврядування.
   Державним службовцям та посадовим особам органів місцевого самоврядування видані Свідоцтва державного зразку про підвищення кваліфікації.
  Курси з зазначеної теми провели викладачі Державної екологічної академії Галушкіна  Тетяна Павлівна, професор кафедри зеленої економіки державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, доктор економічних наук та  Кравченко Богдан Миколайович, доцент кафедри водних ресурсів, кандидат юридичних наук.

  
 
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: