UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
 
 У Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління, за сприяння голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, помічника-консультанта голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Тетяни Столяренко, окремих громадських екологічних організацій, зокрема, «Еко-трансформація», «Відкритий простір:UА», відбулися онлайн-курси підвищення кваліфікації для посадових осіб та представників органів місцевого самоврядування за темою: «Особливості організації заходів з охорони навколишнього природного середовища, екологічної оцінки та менеджменту території населених пунктів, що входять до складу об’єднаної територіальної громади». У навчальному процесі брали  участь понад 60 слухачів.
14.08.2020
   14 липня 2020 року  ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар та директор Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника Олександр Галущенко скріпили своїми підписами угоду про співпрацю.
14.07.2020

   19 червня 2020 року в  Інституті біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України, в онлайн-форматі у рамках Міжнародного молодіжного симпозіуму з історії науки і техніки «Пріоритети  української науки» відбулася ХXV Всеукраїнська конференція молодих істориків науки, техніки і освіти та спеціалістів за темою: «Суспільне значення інтелектуальної діяльності». Організатори конференції -  Національна академія наук України, Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва, Українське товариство істориків науки, Центр досліджень з історії науки і техніки ім. О.П. Бородіна Державного університету інфраструктури та технологій, Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України, Меморіальний музей О.В. Палладіна та ін.

08.07.2020
   У Полтавській обласній раді під головуванням першого заступника голови облради Євгена Холода відбулося засідання журі Премії Полтавської обласної ради імені Олени Байрак.
   Цьогоріч премію вручатимуть вперше, її заснували у грудні минулого року. Мета Премії – сприяння суспільно значущим екологічним громадським ініціативам мешканців Полтавської області, розвитку екологічної освіти і виховання, підвищенню екологічної свідомості і культури населення.  
08.07.2020
   Сьогодні Україна відзначає День працівників природно-заповідної справи. Це професійне свято  фахівців-екологів які щодня стоять на варті збереження і відтворення унікальних природних територій України. У нашій країні - 49 національних природних парків, 5 біосферних заповідників, 19 природних заповідників, 3167 заказників, 3441 пам’ятка природи, 81 регіональний ландшафтний парк, 812 заповідних урочищ, 28 ботанічних садів, 13 зоологічних парків, 57 дендропарків та 572 парки-пам‘ятки садово-паркового мистецтва. Вони - національна гордість і найцінніше багатство українського народу. 271 український об'єкт був включений до Смарагдової мережі Європи, 9 нових ділянок пралісів увійшли до складу Всесвітньої природної спадщини ЮНЕСКО, а водно-болотні угіддя міжнародного значення поповнилися 6 українськими об’єктами.
07.07.2020
   1 липня 2020 року відбулося чергове засідання Комітету Верховної Ради України з екологічної політики та природокористування у форматі відеоконференції. Серед інших питань порядку денного було розглянуто й питання « Про затвердження структури Національної комісії з радіаційного захисту населення України, заступників Голови НКРЗУ та вченого секретаря».
02.07.2020
   Щиро вітаємо ректора  Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександра Бондаря - знаного вченого  в України та за її межами, доктора біологічних наук, професора,заслуженого працівника науки і техніки України, талановитого організатора науково-освітнього процесу в  ДЕА - з Днем народження! Завдяки Вашим цілеспрямованим зусиллям згуртований колектив Академії, незважаючи на непросте сьогодення,  успішно виконує покладені  на нього завдання у напрямку розбудови екологічної галузі України.
   Від усього серця зичимо Вам всіляких гараздів на життєвій ниві! Науково - освітніх звершень, добра і миру!

   З пошаною,
   колектив Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління.
27.06.2020
Оперативні дані Державної служби України з надзвичайних ситуацій
За даними УкрГідрометцентра, упродовж 24 червня очікується проходження чергової паводкової хвилi на дiлянцi Тиси В.Бичкiв - Вилок з пiдвищенням рiвнiв води над поточними відмітками на 1,0 – 1,5м з досягненням значень у створах постів:
- м. Тячiв 460 - 510 см, (рiвень на 16 год 350 см), утримання води на заплавi, можливi початковi пiдтоплення в с.Грушове;
м. Хуст 360 - 410 см, (рiвень на 16 год 270 см), вихiд води на заплаву, пiдтоплення присадибних дiлянок с.Крива, автодороги В.Копаня - Хуст, Хуст - Сокирниця;
смт. Вилок 360 - 410 см, (рiвень на 16 год 170 см), початковий вихiд води на заплаву.
25-28 червня на рiчках басейну Прип`ятi очікуються підйоми рівнів води на 0,1-0,7 м над рiвнями на 08 год 24 червня. Мiсцями подальше затоплення заплав, досягнення відмітки початкового затоплення пасовищ, сінокосів бiля смт Любешiв.
24.06.2020
   17 червня 2020 року у Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбулася п’ята завершальна сесія онлайн-курсу підвищення кваліфікації за темою: «Управління туризмом та відходами на природоохоронних територіях». Захід, проведений у рамках проєкту «Прибери в національному природному парку Синевир, України», організований Європейським Товариством Дикої Природи в Україні у партнерстві з ДЕА за підтримки Міністерства енергетики та захисту довкілля України та Вілдернес Академії Владо Ванчура (співфінансування здійснювалося Європейською асоціацією дозвілля та охорони).
19.06.2020
   Виконання заходів з охорони праці в літній період - це основа збереження  здоров'я і працездатності  колективу. Як ми знаємо спека у літній період негативно впливає на стан здоров’я людини при виконанні трудових та посадових обов’язків. Перегрівання на робочому місці (головний біль, нудота, втома, млявість, сонливість тощо) збільшує ризик настання нещасного випадку. Саме тому, керівникам робіт в умовах підвищення температури повітря необхідно більш ретельно планувати виробничі завдання для кожного працівника, обов’язково забезпечити належний контроль за дотриманням вимог законодавства щодо створення безпечних умов праці під час виконання робіт при дії високих температур зовнішнього середовища...
18.06.2020
   Четверта сесія онлайн-курсу підвищення кваліфікації за темою «Управління туризмом та відходами на природоохоронних територіях», яка відбулась 10 червня 2020 р., була присвячена питанням «Що таке інтерпретація природи?» та «Інструменти інтерпретації». Організовані Європейським Товариством Дикої Природи в Україні у партнерстві з Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління за пітримки Міністерства енергетики та захисту довкілля України, курси проводяться у рамках проєкту «Прибери в національному природному парку Синевир, Україна» за підтримки Вілдернес Академії Владо Ванчура та співфінансуванні Європейською асоціацією дозвілля та охорони.
11.06.2020
   Щороку 5 червня за ініціативи ООН відзначається  Всесвітній  день охорони навколишнього природного середовища (World Invironment Day). Кожен рік він проводиться у рамках певної тематики.  2020 рік присвячений збереженню біорізноманіття.
05.06.2020
   3-го червня 2020 року в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбулася  робоча зустріч ректора Академії Олександра Бондаря з ексміністром з питань тимчасово окупованих територій України, головою керівної ради Центру безпекових досліджень “СЕНСС” Вадимом Чернишом.
04.06.2020
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: