UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
   Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Владика Єпіфаній вручив ректору Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександру Бондарю відзнаку Православної Церкви України «Медаль Святого великомученика Юрія Переможця».
04.02.2021
2 лютого відзначається Всесвітній день водно-болотних угідь (у день заснування в 1971 році у м. Рамсар (Іран) Конвенції про водно-болотні угіддя).
02.02.2021

   26 січня 2021 року, в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління в урочистій обстановці студенти групи №03, які навчалися за другим магістерським рівнем спеціальності 101- екологія, отримали відповідні дипломи державного зразка.

 
26.01.2021

22 січня 2021 року пройшла робоча зустріч ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександра Бондаря та першого заступника голови Державного агентства України з управління зоною відчуження (ДАЗВ) Андрія Пляцко. Були обговорені напрямки впровадження передових досягнень науки і техніки, кращої світової практики для подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, зокрема моніторинг та аналіз можливих напрямів реабілітаційної діяльності на території зони відчуження з урахуванням радіаційних факторів, екологічного, фіто- та зоосанітарного стану, стану рослинного покриву тощо.

25.01.2021
   "На станцію вирушила чергова сезонна експедиція. До неї увійшли науковці, що проводитимуть дослідження та відбір зразків, і технічні спеціалісти, які займатимуться модернізацією станції. Найбільший обсяг робіт цього разу в технічних фахівців: їм належить оновити значну частину систем життєзабезпечення станції. В умовах віддаленого острівця посеред океану ці завдання є вкрай непростими", – повідомив очільник Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий.
22.01.2021
16-18 лютого 2021 року кафедра «зеленої» економіки проводить навчання з підвищення кваліфікації державних службовців – працівників Міністерств, територіальних органів Державної екологічної інспекції України, державних службовців обласних держадміністрацій представників підприємств.
22.01.2021
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління спільно з департаментом природно-заповідного фонду Міндовкілля і за підтримки проекту «Підтримка природно-заповідних територій України» оголошує набір на курси підвищення кваліфікації за темою «Організація моніторингу водно-болотних угідь та імплементація Рамсарської конвенції в Україні», що відбудуться 4–5 лютого 2021 р., для працівників установ природно-заповідного фонду.
22.01.2021
11 грудня 2020 року в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління за ініціативи ОТГ відбулася робоча зустріч - нарада науковців Академії – Олега Улицького, директора ННІ Екологічної безпеки та управління,  Миколи Мовчана, завідувача кафедри заповідної справи та рекреаційної діяльності ННІ економіки та екології природокористування, Олександра Леонтієва, старшого викладача кафедри зеленої економіки з представниками Студениківської ОТГ,зокрема,  Володимиром Луценком, депутатом  об’єднаної територіальної  громади, Вітою Козелецькою та Оленою Гриневич – посадовими особами Студениківської сільської ради.

Розглянувши питання порядку денного заходу, його учасники схвалили наміри поглиблення співпраці Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління та Студениківської об’єднаної територіальної громади.

 

14.12.2020
   2 грудня 2020 року у  Державній екологічній академії післядипломної освіти  та управління відбулося підписання Меморандуму про створення Центру стратегічних екологічних досліджень та аерокосмічного моніторингу  як організаційного інструменту забезпечення співпраці у питаннях сприяння підвищенню ефективності здійснення моніторингу стану навколишнього природного середовища; використання даних дистанційного зондування Землі для оцінки стану навколишнього природного середовища та усунення порушень природоохоронного законодавства.
 
02.12.2020

Наукові працівники  Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління за підтримки  науковців та профільних фахівців інших   установ  протягом 10 місяців  2020 року виконували  науково-дослідну  роботу за темою: «Розроблення екологічно прийнятних технологій поводження з відходами гірничорудної та металургійної промисловості».  20 листопада ц.р. були закінчені  науково-аналітичні, теоретичні та лабораторні дослідження промислових відходів гірничорудної та металургійної промисловості.

     З 20 листопада 2020 року розпочалися польові, практичні випробування НДР в Черкаській області на відрізку дороги Драбів – Золотоноша,  селище Шрамківка - будівництво шарів основи автомобільної магістралі з використанням матеріалів із відходів збагачення залізистих кварцитів.

26.11.2020

 З 16 по 24 листопада 2020 року в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, у творчій співпраці  з Європейським товариством дикої природи освітньо-наукові працівники Академії в дистанційному режимі провели курси підвищення кваліфікації для працівників установ природно-заповідного фонду України, зокрема, відповідальних за екологічну освітньо-виховну роботу за темою:  «Система екологічної освітньо-виховної роботи в установах природно-заповідного фонду».

25.11.2020

   У Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбулася робоча зустріч ректора академії Олександра Бондаря із заступником голови Державної екологічної інспекції України Віктором Канцураком. Під час дружньої розмови Олександр Іванович поінформував високопосадовця про діяльність Академії в сучасних, непростих умовах, пов’язаних із вірусною епідемією GOVID-19,  а також про напрямки поліпшення навчального  освітньо - наукового процесу в ДЕА, висловив переконання, що поглиблення співпраці Академії з Державною екологічною інспекцією України матиме позитивні результати. У свою чергу, Віктор Канцурак наголосив, що плідна співпраця  Держекоінспекції та Академії сприятиме  поліпшенню ефективності в усіх напрямках природо-охоронної діяльності  та в розбудові екологічної галузі України.

24.11.2020
Увага!
Шановні слухачі курсів підвищення кваліфікації!
   Подовжено термін реєстрації щодо участі у курсах кафедри зеленої економіки:
     - «Управлінські механізми та інструменти зеленої економіки в форматі європейських вимог» (Детальніше про курс за посиланням)
     - «Питання запровадження вуглецевого ринку. «Вуглецевий слід» як компонент еколого-економічного механізму зеленої економіки» (Детальніше про курс за посиланням)
до 30 листопада 2020 року!

   Навчальні матеріали та тестові завдання будуть розіслані всім учасникам пізніше.
23.11.2020
В Академії відбувся захист  магістерських кваліфікаційних робіт
19 листопада 2020 року у Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбувся захист  магістерських кваліфікаційних робіт студентами групи №3, які навчалися за другим магістерським рівнем  спеціальності  191- екологія.
20.11.2020
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024