UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Спецпроєкт Всеукраїнська практична онлайн-конференція «Задля європейського Зеленого курсу: наука+практика. Як синхронізувати знання і вимоги часу»


СПЕЦПРОЄКТ

Всеукраїнська ПРАКТИЧНА онлайн-конференція
«ЗАДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО КУРСУ: наука+практика. Як синхронізувати знання і вимоги часу»
13 листопада, 10.00 – 15.00

   Організатори: Професійна асоціація екологів України, журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства», Національний центр сталого розвитку

   Запрошуються всі, хто хоче вчитися і вчити, хто хоче взяти на роботу добре підготованих молодих фахівців і хто таку роботу шукає!

Чи розуміють майбутні менеджери-природоохоронці, які виклики їх чекають?
Чи співпадає арсенал знань студентів з тими очікуваннями, які висуває роботодавець?

Як синхронізувати ці процеси?

   Що повинен знати еколог-випускник ВНЗ, щоб отримати роботу, про яку мріє?
   Які скіли мають бути в арсеналі молодого спеціаліста?
   Що забезпечить якісні результати задля довкілля з перших днів роботи?
   Кого беруть на роботу підприємства та яким інструментарієм має володіти молодий спеціаліст?
   З якими складнощами доведеться зіштовхнутися з перших днів та які перепони подолати?

   На конференції провідні експерти-практики спільно з головними екологами підприємств України дадуть відповіді на ці та багато інших болючих запитань студентів-випускників, розкажуть, на які моменти слід вже зараз звернути увагу, поділяться лайфхаками в підготовці себе до практичної діяльності!

   Проєкт соціальний! Участь безкоштовна! Необхідна реєстрація!

   Україна вже задекларувала свої наміри щодо підтримки сталого розвитку та його цілей: підписано Угоду про асоціацію з ЄС, адаптовано Цілі сталого розвитку, озвучено прагнення стати учасником Європейського зеленого курсу. Однак, механізми державного регулювання та стимулювання, які б забезпечували реалізацію цих завдань, потребують значного доопрацювання із залученням усіх стейкхолдерів – держави, бізнесу та громадськості.

   Задля синхронізації розуміння, вишівської підготовки молодих фахівців і вимог бізнесу, ключовими темами онлайн-конференції стануть Європейський зелений курс та виклики декарбонізації, екологічна модернізація, циркулярна економіка та управління відходами, а також стратегії сталого розвитку бізнесу та держави. Ці теми є ключовими завданнями для всіх суб’єктів взаємодії.

   До участі в проєкті запрошуються студенти-випускники і науковці провідних НЗ.

   За результатами конференції буде започатковано:

  «Практичну біржу» - для студентів екологічних спеціальностей, що працюватиме як центр із організації виробничих практик для студентів на провідних підприємствах (відповідно до обраної спеціалізації).

  «Центр зайнятості еколога» - для випукників ВУЗів за екологічними спеціальностями, як практичний інструмент працевлаштування/

  «Рекрутингове екологічне агентство» - для забезпечення бізнесу висококваліфікованими екологами із числа тимчасово не працевлаштованих.

Детальніше тут

З питань участі:
Наталія Мороз
(063) 849 - 3806
adm@ecolog-ua.com
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: