UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
   таку думку висловив  ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр  Бондар під час робочої зустрічі з Костянтином Гурою, т.в.о. Голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України. Він також зазначив, що « на сьогодні є актуальними екологічно-просвітницька  робота серед населення та екологічний моніторинг довкілля із використанням  сучасних інноваційних геоінформаційних технологій, що  сприятиме розв’язанню екологічних проблем та поліпшенню стану навколишнього природного середовища, а також реалізації державної програми підтримки мешканців країни у вирішенні  питань енергоефективності».
17.03.2021
   21-23 квітня 2021 року відбудеться VII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених "Екологія - філософія існування людства".
   Форма участі: дистанційна, заочна.
   Участь у конференції безкоштовна.
17.03.2021
   «Всесвітній день води 2021» ставить за мету почати більш широку розмову про цінність водних ресурсів, їх важливість для життя та благополуччя людини, суспільства і оточуючого природного середовища. На нинішньому етапі розвитку людства існує потреба у переосмисленні значення води як основи життєзабезпечення, безпеки, якості та гідності життя.
   Нині водні ресурси знаходиться у великій небезпеці через зростаюче населення, ріст потреб у сільському господарстві та промисловості, а також від впливів зміни клімату. Всесвітній День Води спрямований на відновлення уваги суспільства та проведення діалогу про її цінність для людей; роль води в житті окремої людини, громади та держави; про важливість води, як універсального зв’язку, який забезпечує життя, цілісність та розвиток людини та народу, визначає його засади та перспективи, гарантує мир, безпеку та гармонію.
17.03.2021
  Третього березня відбулась он лайн зустріч представників кафедри водних ресурсів Державної Екологічної Академії з фахівцями Національного університету біоресурсів і природокористування України та Ванінгенського університету у Нідерландах.
04.03.2021
   02 березня 2021 року у режимі Zoom-конференції відбувся кваліфікаційний екзамен здобувачів другого освітнього рівня "Магістр" за спеціальністю 101-екологія (Освітньо-професійна програма "Екологія та управління природними ресурсами", група №5). Всі студенти успішно склали екзамен.
04.03.2021
  У державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбулася зустріч ректора Академії Олександра Бондаря з головою Чернігівської облради 6 скликання Миколою Звєрєвим та головою Парафіївської територіальної громади Ічнянського району Чернігівської області  Галиною Петрушою.
03.03.2021
   Кафедра екологічного моніторингу, геоінформаційних та аерокосмічних технологій 24-25 лютого 2021 р. дистанційно провела курси підвищення кваліфікації  державних службовців-працівників Департаментів екології та природних ресурсів облдержадміністрацій за темою «Запровадження  геоінформаційної системи (ГІС) ПЗФ, формування бази даних про території та об’єкти природно-заповідного фонду України; Оцінка впливу на довкілля планової діяльності в умовах використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду».
25.02.2021
   16-18 лютого 2021 р. фахівцями кафедри «зеленої» економіки Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління – доктор економічних наук Бутрим О.В. та кандидат технічних наук Панченком Г.Г. – проведено курси з підвищення кваліфікації «Розробка плану моніторингу та звіту оператора щодо викидів парникових газів при виробництві електричної і теплової енергії, чавуну і сталі».
23.02.2021
   17 лютого 2021 року Кабінет Міністрів України схвалив проєкт Указу Президента України «Про створення національного природного парку «Пуща Радзівіла».
18.02.2021
   Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління запрошує на курси підвищення кваліфікації «Механізми та інструменти зеленої економіки в форматі європейських вимог (екологічний аудит, СЕО, ОВД)».
   Мета курсу -озброєння слухачів найсучаснішими знаннями та практичними навичками і порадами стосовно ефективного  застосування  інструментів зеленої економіки у відповідності до існуючої нормативної бази( Закони України «Про екологічний аудит», « Про стратегічну екологічну оцінку», «Про оцінку впливу на довкілля») та кращої національної та європейської практики.
  Комплектація групи – до 22 березня 2021 р. на основі заяви.
17.02.2021
   У зв’язку з посиленням державних карантинних заходів проведення круглого столу в рамках Національної конференції: «Європейський зелений курс та водна політика України в умовах глобальних кліматичних змін» перенесено на осінь 2021 р. За більш детальною інформацію слідкуйте за повідомленнями на сайті. Дата проведення конференції лишається без змін.
10.02.2021
Працівник, який виконує свої обов’язки на вулиці взимку, при низькій температурі, піддається ризику переохолодження та небезпечного обмороження.

Галузевий начальний центр з питань охорони праці та Сектор з питань охорони праці Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України  звертається до керівників підприємств та організацій вжити заходів з попередження нещасних випадків під час пониження температури повітря.
10.02.2021
   4–5 лютого 2021 року освітяни Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління спільно з Департаментом природно-заповідного фонду Міндовкілля України та українсько-німецьким проєктом «Підтримка природно-заповідних територій України», який впроваджується в рамках Німецької фінансової кооперації(FC) і фінансується за рахунок Кредитної установи для відбудови (KfW), провели курси підвищення кваліфікації для працівників, які працюють в установах природно-заповідного фонду України, за темою: «Організація моніторингу водноболотних угідь та імплементація Рамсарської конвенції в Україні».
08.02.2021
    За ініціативи кафедри методології освіти для сталого розвитку Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління з 25 по 29 січня 2021 року відбулися виїзні курси підвищення кваліфікації для працівників - екскурсоводів  Національного заповідника «Гетьманська столиця» за темою:  «Мистецтво інтерпретації природної та культурної спадщини» у м. Батурин Чернігівської області.
05.02.2021
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024