UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Олександр Бондар: «У добру путь, випускники Академії!»

   26 січня 2021 року, в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління в урочистій обстановці студенти групи №03, які навчалися за другим магістерським рівнем спеціальності 101- екологія, отримали відповідні дипломи державного зразка.
   Вітаючи випускників  ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар сказав: «Десять випускників Академії сьогодні отримають дипломи. Група №3 за своїм складом досить своєрідна, специфічна: у ній – представники органів державного управління, навчальних закладів, промислових підприємств України, ПРООН. Набуті в Академії знання вони використовують у своїй діяльності як на терені України, так і в міжнародних екологічних проєктах. Отже, ми готуємо спеціалістів, які потрібні економіці країни. На сьогодні в екологічній галузі необхідно ширше використовувати космічні технології, здійснювати екологізацію промисловості, поліпшувати еколого-просвітницьку діяльність серед населення. Зазначу: Академія поглиблює науково- освітню співпрацю із Державним космічним агентством  України, Національним космічним центром управління та випробувань космічних засобів, Державною екологічною інспекцією України, підписавши відповідні Меморандуми. Екологічна безпека країни – це складова державної політики»,- підкреслив вчений.

   У своєму вітальному слові до присутніх Державний секретар Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України Євдокія Ярова висловила переконання, що    « Лави працівників екологічної сфери поповняться висококваліфікованими і  відповідальними спеціалістами, здатними ефективно розв’язувати екологічні проблеми нашої держави». Звертаючись до випускників вона наголосила: « Академія дала вам необхідні  знання. Тож  несіть їх у маси, успішно використовуйте у своїй діяльності!».
   Голова Держекоінспекції України Андрій Мальований привітав колишніх студентів із знаковою подією у їхньому житті, а також висловив слова подяки  на адресу викладацького складу Академії та особисто ректору- Олександру Бондарю – за належну організацію освітньо - наукового процесу в ДЕА, зазначивши: « Моя співпраця з Академією досить тривала та ефективна. А не так давно Держекоінспекція України та Академія підписали Меморандум про співпрацю. Упевнений, це сприятиме поліпшенню нашої спільної діяльності у напрямку розбудови екологічної галузі нашої держави».
   Випускники Академії у своїх виступах подякували викладачам та ректорату ДЕА за  високий рівень освіти. Так, Ігор Яковлєв, Державний секретар Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості  України, сказав:  « Щиро дякую ректору Академії, ректорату та науково - освітнім працівникам за високий професіоналізм у навчальному процесі. Зичу Академії процвітання й успішності!».

 

 

 

Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: