UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Із Всесвітнім днем водно-болотних угідь!


   2 лютого відзначається Всесвітній день водно-болотних угідь ( у день заснування в 1971 році у м. Рамсар (Іран) Конвенції про водно-болотні угіддя ). Він започаткований з метою привернути увагу світової спільноти до водно-болотних екосистем, їх важливості для життя людей та фауни. До Всесвітнього дня водно-болотних угідь організовується низка інформаційних кампаній та природоохоронних акцій у всьому світі. Рамсарський секретаріат щорічно пропонує тему свята та за підтримки партнерів готує й  поширює відповідні інформаційні матеріали. З ними можна ознайомитися за посиланням (українською мовою тут).
   Тема 2021 року – «Водно-болотні угіддя, вода і життя – нероздільні!» - загострює увагу на питаннях, пов’язаних з використанням прісної води, на зростаючу водну кризу у світі та одну з її причин – руйнування водно-болотних екосистем, а також ролі водно-болотних угідь у природних процесах, накопичені, очищенні та постачанні прісної води для потреб людства.

Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023