UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
   Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління запрошує на роботу на наступні вакантні посади на повну ставку або за сумісництвом (погодинна оплата):
 - доцента кафедри екологічного моніторингу та геоінформаційних технологій;
 - методиста кафедри екологічного моніторингу та геоінформаційних технологій.
23.09.2021
   Благодійна організація "Всеукраїнський Благодійний Фонд "ЕКОЛОГІЧНА УКРАЇНА" звернулась з пропозицією до фахівців Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління продовжити співпрацю з Фондом у реалізації Міжнародного проєкту Міжнародного Фонду "ВІДРОДЖЕННЯ" за Європейською програмою. Наразі підготовлена проєкта пропозиція, яка буде подана до Міжнародного Фонду "ВІДРОДЖЕННЯ".
   Із звітами БО "ВБФ "ЕКОЛОГІЧНА УКРАЇНА" можна ознайомитись за посиланнями:
Анотований звіт про результати діяльності "ВБФ "ЕКОЛОГІЧНА УКРАЇНА" за період 2011 – 2020 рр.
Фінансовий звіт БО "ВБФ "ЕКОЛОГІЧНА УКРАЇНА"
22.09.2021
   У Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління 16-17 вересня 2021 року відбувся навчальний тренінг для працівників прокуратури Автономної Республіки Крим та міста Севастополя: «Останні зміни у законодавстві про охорону навколишнього природного середовища та сучасні тенденції щодо організації та здійснення контролю у цій сфері. Особливості притягнення до відповідальності за порушення норм та правил щодо охорони довкілля».
17.09.2021
   У Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбувся урочистий захід – посвята у студенти.
   Вітали студентів-екологів ректор академії Олександр Бондар, а також низка поважних гостей, зокрема, Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський, Генеральний директор Директорату з питань регіональної  політики Офісу Президента України Ярослав Козачок, заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Шахматенко, Державний секретар Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України Євдокія Ярова, Народний депутат України Олександр Копиленко, Голова Державного космічного агентства України Володимир Тафтай, перший заступник Голови Державної екологічної інспекції України Дмитро Заруба, Національний координатор проекту ЮНІДО/ГЕФ Ігор Кирильчук, Секретар Митрополії ПЦУ Віталій Даньчак, Голова ВБО «Фундація розвитку екологічних та енергетичних ринків Олександр Северин, Президент Професійної Асоціації екологів України Людмила Циганок, Національний координатор ПМГ ПРООН Світлана Нігородова.
15.09.2021

  Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління Міністерства  захисту довкілля та природних ресурсів України оголошує конкурс про прийом  до аспірантури на 2021 рік зі спеціальностей 051 – Економіка (спеціалізація – економіка  природокористування та охорони навколишнього середовища) та 101 - Екологія з відривом та без відриву від виробництва.
   Прийом документів для вступу до аспірантури здійснюється з 04 жовтня 2020 року по 08 листопада 2021 року.
   Детальна інформація стосовно документів та порядку прийому доступна за посиланням.

07.09.2021
   31.08.2021 відбулося засідання робочої групи розробників професійного стандарту "Еколог", за підсумками якого вирішили затвердити результати громадського обговорення стандарту «Еколог». Горомадське обговорення стандарту тривало з 01.07.2021 по 10.08.2021 рр. (Витяг із протоколу засідання робочої групи та Таблиця надісланих зауважень та пропозицій щодо професійного стандарту «Еколог» додається). 
06.09.2021
 З 25 по 29 серпня 2021 року Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, у творчому тандемі з Національним природним парком «Синевир» (Закарпатська область) та Синевирською селищною радою провели курси підвищення кваліфікації за темою «Організація екскурсійної діяльності за методикою «Інтерпретація природної та культурної спадщини». Навчання стало можливим завдяки проєкту «Інтерпретаційна культурно-пізнавальна мандрівка «Синевир. Горяни», який реалізується за підтримки Українського культурного фонду, в рамках програми «Культура. Туризм. Регіони». Метою курсів було надання професійних навичок у створенні нового інтерактивного туристичного продукту, а саме цілісних тематичних маршрутів і програм.
02.09.2021

1 вересня щорічно відзначається День молитви за довкілля, також Всесвітній екологічний день Творця, також День охорони створіння — християнське екологічне свято, день молитви і відповідальності за створений Богом світ. 

Слово ВСЕЛЕНСЬКОГО ПАТРІАРХА ВАРФОЛОМІЯ до Дня молитви за довкілля.
01.09.2021
   Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління оголошує додатковий набір на заочну форму навчання до магістратури за спеціальністю «101-екологія»:
  • випускників вищих навчальних закладів (бакалаврів), спеціалістів та магістрів різних спеціальностей;
  • працівників територіальних органів влади та органів місцевого самоврядування;
  • працівників установ державного заповідного фонду та інших підвідомчих організацій Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України;
  • працівників територіальних та міжрегіональних територіальних органів Державної екологічної інспекції України.
27.08.2021
   Патріарх Варфоломій відвідує України вже втретє. Біля Софійського собору в Києві 22 серпня Вселенський патріарх Варфоломій та митрополит Київський і всієї України Епіфаній провели соборну літургію. У ній бралили участь майже 15 тисяч вірян. На урочистості мав честь бути запрошеним і ректор Державноі екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар.  Літургія відбулася просто неба. Вона звершувалася двома мовами — українською та грецькою.
22.08.2021
   У Державній екологічній академія післядипломної освіти та управління 3 серпня 2021 року відбулася робоча зустріч ректора Академії Олександра Бондаря  з  головою Гостомельської селищної ради  Бучанського району Київської  області  Юрієм  Прилипкою. Під час розмови було підтверджено  прагнення Сторін у напрямку розвитку двосторонньої співпраці, пошуку практичних рішень щодо посилення впливу місцевого самоврядування на формування державної регіональної екологічної політики.
03.08.2021
   Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління розпочинає прийом документів до магістратури за спеціальністю 101 - Екологія, спеціалізація "Екологія та управління природними ресурсами".
12.07.2021
   Черговий випуск спеціалістів - екологів,  які навчалися в ДЕА за освітньою програмою «Екологія та охорона навколишнього середовища» з отриманням професійної кваліфікації та ступеню вищої освіти – магістр, відбувся 9 липня цього року в  Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління.
12.07.2021
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: