UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
Тимчасовий блекаут… Немає електроенергії, відсутнє водозабезпечення. Зв’язок мобільний нестійкий, Інтернет мовчить… Та попри всі негаразди, співробітники Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління освітньо - науковий процес не припиняють, реагуючи належним чином на виклики, зумовлені російською агресією проти України. Так, науковці Академії, зокрема Галузевого навчального центру з питань охорони праці ДЕА (директор Центру Ігор Салій), за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України провели у форматі онлайн навчальний інформаційно-просвітницький семінар для посадовців та фахівців об'єктів природно-заповідного фонду, а також профільних спеціалістів Міндовкілля за темою: "Правила безпеки під час експлуатації генераторів резервного живлення та використання газу у побуті".
23.12.2022
16 грудня 2022 року за ініціативи кафедри зеленої економіки Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління (завідувач кафедрою Оксана Бутрим, д-р екон. наук) проведено ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Зелена економіка та низьковуглецевий розвиток: глобальні виклики та реалії за умов повоєнного часу» (науковий координатор – Тетяна Галушкіна, д-р екон. наук, проф., заслужений економіст України).
23.12.2022
Днями у тренінговому центрі ВООЗ (Шварценбург, Швейцарія) відбувся міжнародний навчальний семінар з оцінки забруднених територій в Україні. Зібрання організували менеджери міжурядової програми ООН (створена за ініціативи Стокгольмської конференції ООН з довкілля (1972) і рішення Генеральної Асамблеї ООН (1973)) з навколишнього середовища (ЮНЕП) та лабораторія Шпіц за фінансової підтримки ЄC в рамках програми «EU4Environment».
19.12.2022
У місті Варшава відбулася робоча зустріч співробітників Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління на чолі з ректором Олександром Бондарем з польськими колегами Інституту охорони навколишнього середовища – Національним науково-дослідним інститутом (IOŚ-PIB).У місті Варшава відбулася робоча зустріч співробітників Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління на чолі з ректором Олександром Бондарем з польськими колегами Інституту охорони навколишнього середовища – Національним науково-дослідним інститутом (IOŚ-PIB).
13.12.2022
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, у творчому тандемі з Європейським товариством дикої природи та Карпатським біосферним заповідником, оголошує набір на курси підвищення кваліфікації «Поважай природу та інтерпретація природи» для працівників установ природно-заповідного фонду, зокрема відповідальних за екологічну освітньо-виховну роботу, керівників клубів юних рейнджерів та інших зацікавлених екоосвітян.
12.12.2022
Напередодні свята - Дня Збройних Сил України - колектив Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління передав військовим медикам 5 окремого стрілецького батальйону в/ч А7089 генератор резервного живлення, придбаного за особисті кошти співробітників ДЕА, для забезпечення безперервної діяльності та лікувального процесу в оздоровленні наших захисників у медчастині підрозділу в екстремальних умовах.
05.12.2022
Днями за ініціативи кафедри водних екосистем і біоресурсів Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління (завідувач кафедрою Костянтин Загороднюк, к.мед.н., магістр екології) в Інформаційно-просвітницькому Оргуському центрі відбувся (у змішаному форматі) науково-практичний семінар за темою: “Невідкладні та першочергові заходи з відновлення і модернізації водопостачання та водовідведення територій, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Комплексні протиепідемічні заходи в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру”. У його роботі брали участь понад 47 учасників - представники та фахівці галузі водозабезпечення, громадських екологічних організацій, асоціації “Укрводоканалекологія», науковці Академії.
30.11.2022
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління разом із Міжнародним науково-експертним центром моніторингу наслідків військових збройних конфліктів та УАРОР долучилася до проекту збереження врожаю, щоб не дати йому перетворитись на відходи, шляхом розповсюдження засобів для тимчасового зберігання зерна (рукавів). За розрахунками Академії, які озвучив її Ректор Бондар Олександр Іванович реалізація цього проекту дозволить попередити агроекологічні втрати майже на 1,5 млрд. доларів.
29.11.2022
На виконання завдань, окреслених у базових стратегічних документах державного рівня, які спрямовані на вирішення проблем низьковуглецевого розвитку України до 2050 року, екологічної політики України на період до 2030 року, досягнення цілей сталого розвитку та ряду нормативно-законодавчих актів на їх реалізацію, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на базі кафедри зеленої економіки проводить ІІІ міжнародну науково-практичну конференцію «Зелена економіка та низьковуглецевий розвиток: глобальні виклики та реалії за умов повоєнного часу» з метою огляду оцінки прогресу досягнень в напрямі імплементації європейських сценаріїв зеленого зростання, низьковуглецевого розвитку та кліматичної політики України з врахуванням євроінтеграційних прагнень та глобальних викликів в сценарію повоєнного відновлення України.
29.11.2022
Ініціативна група співробітників Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління має намір допомагати військовим медикам збройних сил України. А саме, оголошує збір коштів з метою закупівлі генератора резервного живлення 220V від 3 кВт для забезпечення медичного пункту 5 окремого стрілецького батальйону ВЧ А7089.
25.11.2022
Наукові співробітники Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління ,зокрема, проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Коротецький та директор навчально - наукового Інституту екобезпеки та управління Академії Олег Улицький 17 - 20 листопада 2022 року здійснили робочу поїздку до Кілійського міжрайонного управління водного господарства (МУВГ), що знаходиться у м. Кілія, Одеської області з метою дослідження поверхневих вод.
22.11.2022
Конференція Сторін (COP) - це глобальний захід, на якому приймаються рішення в рамках конвенції ООН про зміну клімату. Представники 198 країн світу зустрічаються щороку щоб проаналізувати прогрес та окреслити перспективний план щодо  подальших дій. Цього року кліматична конференція проводилася в Єгипті.
16.11.2022
16 листопада 2022 року відбудеться науково-практичний семінар “Невідкладні та першочергові заходи з відновлення і модернізації водопостачання та водовідведення територій, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Комплексні протиепідемічні заходи в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру”.
11.11.2022
Ректор Академії Олександр Бондар зустрівся з капітаном Владиславом Дударем, який подав заяву на вступ до аспірантури Академії. Це перший представник ЗС України, якого Академія буде готувати до отримання ступеня Доктор філософії.
28.10.2022
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: