UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Робочий візит до польських колег

У місті Варшава відбулася робоча зустріч співробітників Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління на чолі з ректором Олександром Бондарем з польськими колегами Інституту охорони навколишнього середовища – Національним науково-дослідним інститутом (IOŚ-PIB).
Під час зустрічі обговорили низку питань, а саме - наслідки військової агресії рф на довкілля в Україні, міжнародне та національне визнання екоциду, обговорення проєкту Natolin4 Capacity Building, який дає можливість підвищити адміністративну спроможність державної служби України до європейської інтеграції через комплексну освітню програму. Загальною метою Проєкту є підтримка державного управління України у здійсненні комплексних реформ та Угоди про асоціацію між Україною та ЄС шляхом практично-орієнтованих досліджень та освітніх програм змішаного навчання, які проводить Європейський коледж Натолін. Проект реалізовуватиметься в країнах ЄС (зокрема, Польща та Бельгія) та в Україні. З цього питання виступили  директор Галузевого навчального центру з питань охорони праці – проф., к.т.н. Ігор Салій та директор Інституту охорони навколишнього середовища Крістіан Щепанський.

Велику зацікавленість польських колег викликала доповідь завідувача кафедрою промислової безпеки та охорони праці, Радника голови Комітету ВР України з питань екологічної політики та природокористування - доцента. к.т.н. Володимира Кияшка. Тема науково-дослідної роботи стосувалася теплових насосів, їх використання в стволах шахт для нагріву та енергозбереження. Була запланована українсько-польська співпраця у виконанні цього дослідження та його практичного випробування.

Ректор Академії Олександр Бондар відзначив перспективність спільної роботи з польськими колегами у напрямку освітньої діяльності, науково-дослідної роботи, посиленні екологічних ініціатив, підкреслив продуктивність зустрічі, подякував за взаєморозуміння і готовність допомагати у складний для України час.

За результатами зустрічі була підписана угода про співпрацю між Інститутом та Академією.
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: