UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
У Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління 08 липня 2022 року відбулася робоча зустріч  ректора Академії Олександра Бондаря з начальником Інституту Державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту Петром Волянським. Під час розмови керівники закладів поділилися досвідом освітньо - наукової роботи, окреслили коло питань співпраці у напрямку захисту довкілля, зокрема, розв’язання проблем екологічної сфери в умовах масштабної російської агресії проти України.
08.07.2022
Сьогодні відзначається Міжнародний день Дніпра. Дніпро для українців це не тільки основна водна артерія, це один із національних символів, і без сумніву, заслуговує на свято.
07.07.2022
Днями науковців Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління провели виїзне засідання - практично - консультаційну нараду з адміністрацією "Київзеленбуду" Дарницького району м. Києва. В рамках заходу розглядалися питання щодо участі Академії в розробленні проєкту організації території парку "Партизанської слави".
06.07.2022
Законодавство не забороняє виконувати дистанційну роботу із закордону. КЗпП не обмежує працівника у виборі, де він працюватиме дистанційно та упродовж якого часу , якщо дистанційну роботу запровадили не на визначений строк. Дистанційна робота — це форма організації праці, за якої працівник виконує роботу поза робочими приміщеннями чи територією роботодавця, в будь-якому місці за вибором працівника та використовує інформаційно-комунікаційні технології (ч. 1 ст. 60-2 КЗпП).
01.07.2022
 Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України вітає ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Бондаря Олександра Івановича із 65-річчям.
27.06.2022
Єврокомісар з питань навколишнього середовища, океанів та рибальства Віргініюс Сінкявічюс та голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко за запрошенням міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця відвідали Басейнову лабораторію Міжрегіонального управління захисних масивів Дніпровських водосховищ у місті Вишгороді. У заході брали участь співробітники кафедри водних екосистем та біоресурсів.
24.06.2022
З метою створення безпечних і безаварійних умов праці у суб’єктів господарювання сільського господарства та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві під час проведення весняно-польових робіт в умовах воєнних (бойових) дій в Україні, Держпраці пропонує роботодавцям вжити такі заходи.
17.06.2022
8 червня відбулася робоча нарада Ректора ДЕА Олександра Бондаря з Головним спеціалістом Експертної групи міжнародного військового співробітництва в інформаційній сфері та у сфері публічної дипломатії Директорату інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міністерства оборони України полковником Петром Кананою. В нараді взяли участь директор Центру європейської та євроатлантичної інтеграції ДЕА Володимир Гандзюра та фахівці академії.
09.06.2022
6 червня 2022 року за ініціативи ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександра Бондаря в Оргуському центрі відбувся «круглий стіл» з питань стану навколишнього природного середовища під час бойових дій. У заході брали участь співробітники Академії, експерти Міжнародного науково-експертного центру моніторингу наслідків військових збройних конфліктів, представники Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад», вітчизняних та закордонних громадських організацій.
07.06.2022

3 червня 2022р. дистанційно на платформі ZOOM відбулось пленарне засідання Міжнародної конференції «Стратегія екологічної модернізації та відновлення економіки України за умов воєнного часу», присвяченої Міжнародному Дню захисту довкілля та Дням Європи в Україні. Організатором конференції виступила Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління під егідою Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та за підтримки національних та міжнародних партнерів. До участі в конференції приєдналось майже 100 учасників, які представляли різні сегменти суспільства - представники влади, державного управління, науки, освіти,бізнесу, громадськості.

07.06.2022
Сотий день російсько-українській війні… Агресор завдав нашій країні величезних збитків як економічних, так і екологічних. Напередодні в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління за участі представників Міністерства борони України, Генерального штабу ЗСУ, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, науковців відбулася нарада з екобезпеки сектору безпеки і оборони України, ініційована Центром європейської та євроатлантичної інтеграції ДЕА. На порядку денному розглядалося широке коло питань, зокрема, щодо методики фіксації злочинів проти довкілля, розробки та використання узгоджених критеріїв оцінки завданих збитків, Програми відновлення довкілля України та інші.
02.06.2022
Порядок денний пленарного засідання міжнародної науково-практичної конференції «Стратегія екологічної модернізації та відновлення економіки України за умов воєнного часу»  присвячено до Днів Європи в Україні та міжнародному Дню довкілля.
Презентації виступів учасників конференції.
01.06.2022
3 червня 2022 р. відбудеться міжнародна науково-практична конференція до Міжнародного дня довкілля «Стратегія екологічної модернізації та відновлення економіки України за умов воєнного часу» та вебінар до Днів Європи в Україні «Євроінтеграція України за зеленим сценарієм: першочергові завдання за умов реалій військового стану».
26.05.2022
Наказом Міністерства економіки України 04 травня 2022 року № 1111-22 затверджено професійний стандарт "Еколог", розробником якого є ДЗ „Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління”.
23.05.2022
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: