UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління протягом останніх років напрацювала значний досвід співпраці з органами місцевого самоврядування на шляху розвитку територіальних громад. Так, у 2021-22 роках вченими Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління були проведені наукові дослідження щодо формування природоохоронних територій та об’єктів в межах територіальної громади. Керуючись відповідним чинним законодавством, з метою планування використання земель в межах ОТГ, вчені Академії в 2021 році спільно із ТОВ «Експертцентр» розробили документацію пілотного проєкту «Місцева схема формування екологічної мережі Бахмутської міської територіальної громади Донецької області».
17.09.2022
У парку Києва «Наталка», що на березі Дніпра, відбулася інформаційно-просвітницька акція з нагоди «Міжнародного дня чистих берегів» за підтримки Програми «ЕС для Довкілля: Вода та Дані», Оболонської райдержадміністрації, ГО «Почайна», МБФ «Віа Конкордіа», БФ «Рідна Оболонь».
17.09.2022
16 вересня ц.р. відбулося засідання Наглядової ради Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління. На порядку денному були розглянуті питання діяльності Академії за 1,5 року, а також на сучасному етапі в умовах повномасштабної російської агресії проти України, окреслені окремі напрямки інтенсифікації освітньо-наукового процесу в ДЕА. Відкриваючи засідання голова Наглядової ради Сергій Поляков поінформував присутніх щодо роботи ради. наголосивши на важливості прийнятих колективних рішень на шляху поліпшення всебічної діяльності Академії.
16.09.2022
З нагоди Міжнародного дня чистого повітря для блакитного неба, що відзначається цього року 7 вересня, в Оргуському інформаційно-просвітницькому центрі ДЕА в очно-дистанційному режимі відбулося засідання круглого столу за темою: «Чисте повітря під час миру та війни: моніторинг якості повітря в Україні». Його проведення ініціювали Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України; Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління (завідувачка кафедрою водних екосистем і біоресурсів ДЕА, представниця Програми «ЄС для довкілля: Водні ресурси та Екологічні дані» в Україні Наталія Закорчевна) за підтримки Програми «ЄС для довкілля: Водні ресурси та Екологічні дані».
08.09.2022
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління оголошує конкурс про прийом на 2022 - 2023 рік до аспірантури зі спеціальностей 101 – Екологія,  183 – Технології захисту навколишнього середовища, 051 – Економіка (спеціалізація – економіка  природокористування та охорони навколишнього середовища) і докторантури із спеціальності 183 – Технології захисту навколишнього середовища.

Прийом документів для вступу до аспірантури та докторантури здійснюється з 03 жовтня 2022 року по 07 листопада 2022 року.

Детальна інформація щодо документів та порядку прийому доступна за посиланням.

Сторінка для вступника до аспірантури і докторантури тут.
02.09.2022
30 серпня 2022 року в селі Синяк Бучанського району, Київської області ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар брав участь у знаковій події: відбувся запуск першої водоочисної установки для Бучанської територіальної громади.
31.08.2022
30 серпня 2022 року в селі Синяк відбудеться запуск першої водоочисної установки для бучан. Безкоштовне устаткування надає БФ “Відбудуємо нашу Україну”, який очолює маріупольчанин ОЛЕГ КЛЕНІН. Гроші для виробництва та монтажу обладнання були зібрані за підтримки американського фонду RDI (Renew Democracy Initiative).
29.08.2022
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління проведе офіційні онлайн-курси підвищення кваліфікації рівня знань української мови.
29.08.2022
1 серпня 2022 року почалася реєстрація електронних кабінетів для вступників в магістратуру на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра.
Детальна інформація за посиланням на сайті ЄДЕБО
02.08.2022
У Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління 08 липня 2022 року відбулася робоча зустріч  ректора Академії Олександра Бондаря з начальником Інституту Державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту Петром Волянським. Під час розмови керівники закладів поділилися досвідом освітньо - наукової роботи, окреслили коло питань співпраці у напрямку захисту довкілля, зокрема, розв’язання проблем екологічної сфери в умовах масштабної російської агресії проти України.
08.07.2022
Сьогодні відзначається Міжнародний день Дніпра. Дніпро для українців це не тільки основна водна артерія, це один із національних символів, і без сумніву, заслуговує на свято.
07.07.2022
Днями науковців Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління провели виїзне засідання - практично - консультаційну нараду з адміністрацією "Київзеленбуду" Дарницького району м. Києва. В рамках заходу розглядалися питання щодо участі Академії в розробленні проєкту організації території парку "Партизанської слави".
06.07.2022
Законодавство не забороняє виконувати дистанційну роботу із закордону. КЗпП не обмежує працівника у виборі, де він працюватиме дистанційно та упродовж якого часу , якщо дистанційну роботу запровадили не на визначений строк. Дистанційна робота — це форма організації праці, за якої працівник виконує роботу поза робочими приміщеннями чи територією роботодавця, в будь-якому місці за вибором працівника та використовує інформаційно-комунікаційні технології (ч. 1 ст. 60-2 КЗпП).
01.07.2022
 Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України вітає ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Бондаря Олександра Івановича із 65-річчям.
27.06.2022
Єврокомісар з питань навколишнього середовища, океанів та рибальства Віргініюс Сінкявічюс та голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко за запрошенням міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця відвідали Басейнову лабораторію Міжрегіонального управління захисних масивів Дніпровських водосховищ у місті Вишгороді. У заході брали участь співробітники кафедри водних екосистем та біоресурсів.
24.06.2022
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: