UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

ВСТУП ДО АСПІРАНТУРИ зі спеціальностей
101 – Екологія
183 – Технології захисту навколишнього середовища
051 – Економіка (спеціалізація – економіка  природокористування та охорони навколишнього середовища)
з відривом та без відриву від виробництва.

04.09.2023
31 серпня ректор Академії Олександр Бондар провів робочу зустріч з заступником голови Київської обласної державної адміністрації Лесею Карнаух. Під час зустрічі було обговорено напрямки співпраці, зокрема, питання розвитку рекреаційно-реабілітаційних центрів в національних природних парках для відновлення військових, здійснення науково-методичної підтримки в окремих питаннях державного управління природоохоронною галуззю тощо. В обговоренні планів співпраці брав участь проректор з інноваційного і технологічного розвитку Ігор Іваненко.
31.08.2023
Від імені колективу Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління вітаю з Днем Незалежності України!
Нехай свобода мислити і діяти буде вашою перевагою. Бажаю відчувати її в роботі, у відносинах і в житті. Процвітання вам, вашій родині і країні! Бажаю здоров’я, добробуту, творчого натхнення і плідної праці на благо України.  Віримо в нашу перемогу, в наших воїнів, в силу нашого духу! 

Ректор Державної екологічної  академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар
23.08.2023
У 2023 році Україна вдруге відзначає своє державне свято - День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.
28.07.2023
За такою темою цього року реалізовуватиметься міжнародний проєкт, мета якого – напрацювання рекомендацій щодо подальших структурних змін у гірничодобувній промисловості України, підготовці майбутніх інженерів постгірничого профілю.
14.07.2023
Шановні працівники природно- заповідної справи!

Колектив Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління щиро вітає Вас з професійним святом - Днем працівників природно-заповідної справи!
07.07.2023
Викладачі кафедри публічного управління ДЕА (завідувач кафедри проф. В.Є. Воротін) з 19.06.23 р по 23.06.23 р. провели курси підвищення кваліфікації освітньо – наукових працівників Академії за темою: «Сучасні виклики публічного управління на засадах екологічної безпеки».
Мета навчального курсу - формування у слухачів фахового розуміння особливостей та реалізації публічного управління в умовах воєнного стану та відновлення України.
05.07.2023
За сприяння Centre for humanitarian dialogue (HD) 26-30 червня відбулася навчальна поїздка українських науковців та представників Міністерства енергетики України до Бохуму ( Німеччина) з метою вивчення німецького досвіду реструктуризації вугільної галузі та налагодження зв’язків з німецьким науковим товариством для подальшої співпраці в інтересах України у розробленні концепції екологічного закриття вугільних шахт та відновлення територій гірничо-промислових районів (постмайнінг), захисту об’єктів критичної інфраструктури.
05.07.2023
Митрополит Київський і всієї України, предстоятель Православної церкви України Блаженнійший Епіфаній, з нагоди дня народження ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександра Бондаря нагородив його на вшанування заслуг відзнакою з нагоди візиту Вселенського Патріарха Варфоломія в Україну (20-24 серпня) 2021 року.
29.06.2023
21 червня 2023 року ректор Академії Олександр Бондар брав участь у заході, який відбувся в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства освіти і науки України за участі Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління - науковий форум «Протидія терористичним актам у міському середовищі». Форум об’єднав провідних науковців, практиків, політиків і громадських діячів у галузі права, екології, психології, архітектури й охорони здоров’я.
23.06.2023

20 червня 2023 року ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар та голова Бобровицької  територіальної громади Чернігівської області Геннадій Іванюк у приміщенні Академії підписали Меморандум про співробітництво. Акцентуючи увагу на вагомості такого заходу Олександр Бондар та Геннадій Іванюк наголосили, що тісна співпраця науковців та освітніх працівників ДЕА з БТГ сприятиме поліпшенню діяльності на шляху відновлення екосистеми території Бобровицької територіальної громади, постраждалої внаслідок російської збройної агресії.

22.06.2023

У Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління 13 – 14 червня 2023 року у форматі офлайн-онлайн відбулася конференція- дискусійна панель за темою: «Критична інфраструктура та екологічні загрози внаслідок воєнних дії, їх дослідження та подолання». Організаторами заходу виступили ПРООН в Україні та ДЕА. У зібранні брали участь профільні спеціалісти окремих регіональних органів державної влади, зокрема, Луганської, Дніпропетровської. Запорізької та Херсонської державних обласних адміністрацій, Державної екологічної інспекції України, представники громадських екологічних організацій, науковці.

16.06.2023
Освітньо - наукові працівники Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління з 05 по 09 червня 2023  року провели курси підвищення кваліфікації для працівників Державного агентства водних ресурсів України за темою: «Організація та здійснення діяльності у сфері додержання вимог законодавства: про охорону, раціональне використання вод та відтворення водних ресурсів».
12.06.2023
У ніч 6 травня 2023 року військові країни - агресорки підірвали греблю Каховську ГЕС, що спричинило затоплення значної території в Херсонській та Миколаївській областях, завдало лиха мешканцям численних населених пунктів. На сьогодні триває евакуація людей. Підраховуються завдані навколишньому середовищу збитки…
09.06.2023
Україна, як і весь світ, сьогодні відзначає Всесвітній день навколишнього середовища. Попри повномасштабну російсько – українську війну, цей день є нагодою зробити хоча б один добрий крок до поліпшення стану довкілля. Адже «Жити щасливо й жити у злагоді з Природою — одне й те ж», — писав римський мислитель Сенека. На жаль, усе менше шансів залишається у людства на щасливе життя, якщо воно не змінить свого ставлення до навколишнього природного середовища.
05.06.2023
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: