UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
   2 листопада 2021року за участі ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександра Бондаря – відповідального по роботі з Організацією Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО), - представників Мінстратегпрому, постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні було проведено робочу консультацію з представниками Секретаріату ЮНІДО.
02.11.2021
   Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління запрошує на роботу на наступні вакантні посади на повну ставку або за сумісництвом (погодинна оплата) :
- Завідувач кафедри заповідної справи та рекреаційної діяльності;
- Директор Центру аерокосмічних досліджень.
   Контактна особа:
перший проектор з науково-педагогічної роботи Фінін Георгій Семенович
Тел. 099 492 24 15
27.10.2021
   21 жовтня розпочав роботу Національний Екофорум «Зелена економіка: як досягти балансу», який організовано Професійною асоціацією екологів України та Національним центром сталого розвитку в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансуванням урядів Данії, Швейцарії та Швеції.
21.10.2021
   21 жовтня  2021 року у Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління в режимі онлайн відбулося засідання «круглого столу» за темою: «Науково -методичні підходи до створення та оновлення наборів геопросторових даних  територій та об’єктів природно-заповідного фонду та оприлюднення їх на Національному геопорталі» (модератор - Петро Мілєхін, директор Центру аерокосмічних досліджень ДЕА).
   У його роботі брали участь  понад 70 осіб -  представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, профільні спеціалісти Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, науковці, фахівці різних галузей  практично з усіх регіонів України, а також суб’єктів створення геопросторових даних та метаданих природоохоронних територій та об’єктів країни. 
21.10.2021
   У 2021 році Інституту  громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України  виповнилося 90 років від дня заснування! 18 липня 1931р. за наказом Наркомздоров'я УРСР було утворено Інститут на базі санітарно-гігієнічного відділу Українського державного інституту охорони здоров'я. За час свого становлення заклад організаційно сформувався, поповнився кваліфікованими кадрами. На сьогодні він  успішно  здійснює  науково - практичну діяльність за усіма розділами профілактичної медицини.
20.10.2021
   Науковці Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління взяли участь у Сьомій сесії Наради Сторін Орхуської конвенції у Женеві.
19.10.2021
   З приємністю повідомляємо, що зважаючи на сучасні глобальні виклики та динаміку процесів щодо запровадження зеленого курсу України, Державна екологічна Академія післядипломної освіти та управління (надалі ДЕА) як науково-освітня організація в системі Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, що займає активну позицію та очолює наукові дослідження з проблем імплементації європейської моделі «зеленої» економіки  задля покращання довкілля та забезпечення екологічної безпеки держави, cтала засновником наукового видання–наукового журналу «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА» (№реєстрації 24702-14642Р,серія КВ).
18.10.2021
 29 вересня у конференц-залі Національного музею історії України у Другій світовій війні відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу “Молодий вчений року 2021”. Лауреат премії у номінації “Науково-популярний веб-ресурс” - директорка центру діджиталізації освітньої та наукової діяльності кандидат технічних наук Горобей Марина Сергіївна. Перемога науковця Академії серед багатьох номінантів ще раз підтвердила, що Державна екологічна Академія з молодими ученими на чолі з ректором Олександром Бондарем здатні гідно конкурувати з найкращими закладами вищої освіти й науковими установами країни та здобувати найвищі результати
08.10.2021

Колектив Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління висловлює свої щирі привітання Абрамовському Роману Романовичу з нагоди Дня Народження.

05.10.2021
   Після проведення перевірки професійного стандарту "Еколог" НДІ СП Мінсоцполітики І НАН України було надано низку зауважень (лист НДІ СП Мінсоцполітики і НАН України № 258/01 від 15.09.2021 р.). Відповідно до отриманих зауважень, робоча група внесла технічні правки до тексту професійного стандарту "Еколог" (нова редакція професійного стандарту "Еколог") додається.


04.10.2021
   Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління запрошує на роботу на наступні вакантні посади на повну ставку або за сумісництвом (погодинна оплата):
 - доцента кафедри екологічного моніторингу та геоінформаційних технологій;
 - методиста кафедри екологічного моніторингу та геоінформаційних технологій.
23.09.2021
   Благодійна організація "Всеукраїнський Благодійний Фонд "ЕКОЛОГІЧНА УКРАЇНА" звернулась з пропозицією до фахівців Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління продовжити співпрацю з Фондом у реалізації Міжнародного проєкту Міжнародного Фонду "ВІДРОДЖЕННЯ" за Європейською програмою. Наразі підготовлена проєкта пропозиція, яка буде подана до Міжнародного Фонду "ВІДРОДЖЕННЯ".
   Із звітами БО "ВБФ "ЕКОЛОГІЧНА УКРАЇНА" можна ознайомитись за посиланнями:
Анотований звіт про результати діяльності "ВБФ "ЕКОЛОГІЧНА УКРАЇНА" за період 2011 – 2020 рр.
Фінансовий звіт БО "ВБФ "ЕКОЛОГІЧНА УКРАЇНА"
22.09.2021
   У Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління 16-17 вересня 2021 року відбувся навчальний тренінг для працівників прокуратури Автономної Республіки Крим та міста Севастополя: «Останні зміни у законодавстві про охорону навколишнього природного середовища та сучасні тенденції щодо організації та здійснення контролю у цій сфері. Особливості притягнення до відповідальності за порушення норм та правил щодо охорони довкілля».
17.09.2021
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: