UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Місцеве самоврядування посилює вплив

   У Державній екологічній академія післядипломної освіти та управління 3 серпня 2021 року відбулася робоча зустріч ректора Академії Олександра Бондаря  з  головою Гостомельської селищної ради  Бучанського району Київської  області  Юрієм  Прилипкою. Під час розмови було підтверджено  прагнення Сторін у напрямку розвитку двосторонньої співпраці, пошуку практичних рішень щодо посилення впливу місцевого самоврядування на формування державної регіональної екологічної політики.
   Ректор Академії поінформував голову  Гостомельської  ОТГ про освітню й наукову діяльність  закладу на шляху підвищення екологічної освіти та кваліфікації держслужбовців -  працівників державних установ та  підприємств, органів місцевого самоврядування, бізнесових структур, зазначивши,  що ДЕА також має неабиякий досвід співпраці   із Територіальними громадами, - «Це, безумовно,  сприяє ОТГ розробленню та виконанню планів дій з охорони навколишнього природного середовища, розвитку партнерства «громадськість – влада - бізнес» на місцевому рівні,  забезпечення  соціальних та екологічних стандартів безпечного проживання населення, впровадженню екологічної складової в стратегічні документи розвитку територіальної громади», - підкреслив Олександр  Бондар.
   Очільник Гостомельської ОТГ Юрій Прилипко,   в свою чергу, сказав:  «Упевнений, тісна та злагоджена співпраця нашої Територіальної громади із  Академією сприятиме підготовці, реалізації та координації екологічних проектів з питань охорони навколишнього середовища, поводження з відходами, енергозбереження та в інших напрямках життєдіяльності  громади».
   У рамках заходу ректор Академії Олександр Бондар та голова Гостомельської селищної ради  Юрій Прилипко підписали Меморандум про співпрацю ДЕА  та Гостомельської ОТГ.
   Довідково. Гостомельська територіальна громада: адмін. центр – с.м.т. Гостомель. Населення ОТГ -  15881 осіб. У складі громади:  с.м.т. Гостомель,  села -ОзераГоренкаМощун.  Укрупнений район - Бучанський.





Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: