UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Відбувся урочистий захід з нагоди початку нового навчального року

   У Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбувся урочистий захід – посвята у студенти.
   Вітали студентів-екологів ректор Академії Олександр Бондар, а також низка поважних гостей, зокрема, Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський, Генеральний директор Директорату з питань регіональної  політики Офісу Президента України Ярослав Козачок, заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Шахматенко, Державний секретар Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України Євдокія Ярова , Народний депутат України Олександр Копиленко, Голова Державного космічного агентства України Володимир Тафтай, перший заступник Голови Державної екологічної інспекції України Дмитро Заруба, Національний координатор проекту ЮНІДО/ГЕФ Ігор Кирильчук, Секретар Митрополії ПЦУ Віталій Даньчак, Голова ВБО «Фундація розвитку екологічних та енергетичних ринків Олександр Северин, Президент Професійної Асоціації екологів України Людмила Циганок, Національний координатор ПМГ ПРООН Світлана Нігородова.
   Вітаючи студентів, колектив Академії та гостей, ректор Олександр Бондар  окреслив здобутки попереднього навчального року та розповів про головні завдання на новий навчальний рік. «Бажаю успіху у здобутті знань з екології, а головне, що б ви не втрачали час, бо він дуже швидко плине», - сказав він у вітальній промові.
   Віце-прем'єр-міністр України Олег Уруський у своєму виступі зазначив, що Академія має спільні проєкти з  Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України. Він наголосив, «що студенти, обравши своєю професію захист довкілля зробили правильний вибір, адже без врахування екологічних наслідків у сучасному світі не може розвиватися жодна галузь промисловості.»
  Також до студентів Академії  звернувся Генеральний директор Директорату з питань регіональної  політики Офісу Президента України Ярослав Козачок, який зазначив, що Офіс Президента вважає екологічні питання надзвичайно важливими для нашої країни та побажав студентам успішно пройти здобуття другої вищої освіти.
   Заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Шахматенко у своєму привітанні підкреслив важливу роль Академії у вихованні кадрів для екологічної сфери і побажав студентам успіхів у навчанні, а колективу Академії плідної роботи.
   У заході також брали участь учні-члени секції екології Малої академії наук, яка співпрацює з Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління.
  Ректор Академії Олександр Бондар та Віце-прем'єр-міністр України Олег Уруський вручили студентам залікові книжки, а учням Малої академії медалі та подарунки за перше та друге місце за результатами участі у міжнародній екологічній олімпіаді, яка проходила в Пекіні.
























Більше фото на сайті Академії у розділі "Галерея".

Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: