UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Загальні збори трудового колективу Академії

Як  повідомлялося, Міністерство екології та природних ресурсів України оголосило  конкурс на заміщення посади ректора державного закладу «Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління». Зважаючи на це, 15 листопада 2018 року в Академії відбулися загальні збори трудового колективу. На порядку денному зібрання було розглянуто  питання щодо участі в конкурсі на посаду ректора Академії кандидатури від ДЕА.

Уповноважена від трудового колективу Надія Камишина, начальник відділу навчально-методичної роботи Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, відкриваючи збори повідомила, що, відповідно до чинного законодавства, рішення зборів будуть легітимними за умови якщо у заході беруть участь не менше 75 відсотків членів трудового колективу від загальної кількості працівників. За даними лічильної комісії у залі 79 присутніх, що дозволяє розпочати нашу роботу, - зазначила вона, надаючи слово проректору з науково-педагогічної роботи Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Георгію Фініну.

Георгій Семенович, звертаючись до учасників зборів, сказав, що термін діяльності ректора Академії Олександра Бондаря, згідно з контрактом, закінчується. З огляду на це, Міністерство екології та природних ресурсів України оголосило конкурс  на заміщення посади ректора Академії. Повідомлення було оприлюднене в пресі, а також розміщене на веб - сайтах Мінприроди та Академії. Є відповідний наказ діючого ректора Академії Олександра Бондаря про організацію виборів. Згідно з наказом створені організаційний комітет з проведення виборів ректора державного закладу «Держана екологічна академія післядипломної освіти та управління» і виборча комісія. Відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту», а також Методичних рекомендацій Кабінету Міністрів України,пункт 9, є всі юридичні підстави для висунення кандидатури для участі у виборах на посаду ректора Академії від нашого колективу, - зазначив виступаючий. Він повідомив, що на засіданні оргкомітету було прийнято рішення рекомендувати до розгляду на загальних зборах трудового колективу для участі у виборах на посаду ректора Академії Олександра Бондаря. Ви всі знаєте, яку титанічну діяльність здійснює Олександр Іванович щодо поліпшення науково-освітньої роботи в закладі, зміцнення матеріально - технічної бази Академії. Він був у витоків її створення, сформував і зцементував колектив закладу, спрямовував науково – освітній процес у напрямку розбудови екологічної сфери нашої держави. І на сьогодні у нашому колективі успішно працюють 20 докторів наук, 37- кандидатів наук, 13 професорів, 11- доцентів, - наголосив проректор.

Георгій Фінін запропонував зборам розглянути на посаду ректора Академії кандидатуру  Олександра Івановича Бондаря, доктора біологічних наук, професора, члена-кореспондента НААНУ, заслуженого діяча науки і техніки України. Він, зокрема, зазначив, що на розширеному засіданні структурного підрозділу Академії – кафедрі публічного управління - її співробітники висунули на посаду ректора Академії Олександра Бондаря, підкресливши, що прийняте рішення не суперечить чинному законодавству, і воно буде долучене до загального рішення зборів трудового колективу.

Зібрання трудового колективу одностайно схвалило кандидатуру Олександра Бондаря на посаду ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління.

Вибори відбудуться 10 грудня 2018 року.









Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: