UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

З нагоди Дня екологічних знань 05 вересня 2019 року в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбулися урочисті збори трудового колективу

У заході також брали участь і виступили: Предстоятель ПЦУ Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній; народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко і член цього комітету  народний  депутат України Анжеліка Лабунська; начальник Національного центру управління та випробувань космічних засобів Володимир Присяжний; екс-міністр екології та природних ресурсів України Сергій Поляков, юні науковці  Київського відділення екології Малої Академії наук України з керівником відділення - Володимиром Назаренком, представники установ  та громадських екологічних організацій.
Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнішого Митрополита Епіфанія біля входу в Академію зустріли дівчата у вишиванках з короваєм і вітанням, хор виконав спів «Многая літа…».

Відкриваючи зібрання ректор Академії Олександр Бондар привітав усіх присутніх з початком нового навчального року, окреслив ті завдання, що стоять перед ДЕА в науково – освітній діяльності на шляху екологізації освіти і, власне,  поліпшенню екологічної сфери.

У виступі Блаженнішого Митрополита Епіфанія зазначалася думка, що питання відповідального ставлення до природного середовища на сьогодні стає дедалі актуальнішим в контексті глобалізації екологічних викликів, а створений Богом світ від їх впливу зазнає значних руйнувань.

  Усі виступаючі наголошували на важливості збереження чистого довкілля для майбутніх поколінь, висловлювали слова вдячності науковцям і освітянам Академії за їх працю. Керівник Київського відділення Малої Академії наук та його вихованці подякували науковцям Академії за допомогу і турботу у вихованні молодої зміни науковців. Олег Бондаренко, в свою чергу, підкреслив, що профільний Комітет ВР буде підтримувати всебічну діяльність Академії у напрямку зміцнення довкілля України, екологізації освіти.

 В рамках заходу Предстоятель ПЦУ Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зробив запис у «Книзі почесних гостей» Академії, а також освятив  приміщення Озонового Центру Академії.















Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: