UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Визнання наукових пошуків і здобутків вчених

   09 грудня 2021 року ректор Державної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар вручив  Іващенку Т.Г., Артемчуку В.О. та Проскурнину О.А. дипломи, що засвідчують присвоєння наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 21.06.01 - «Екологічна безпека».
   «Сьогодні в Академії значна , знакова подія - вручення дипломів доктора технічних наук за спеціальністю 21.06.01 - «Екологічна безпека» здобувачам, які успішно захистили цього року свої дисертації на засіданні спеціалізованої вченої ради,- сказав ректор . Отже, щиро вітаю вас, шановні доктори наук, із визнанням вашого внеску в розвиток української науки. Упевнений, що майбутні ваші наукові здобутки будуть ще вагомішими у розбудові екологічної сфери нашої країни - зазначив Олександр Бондар. Він також підкреслив, що в Академії функціонує спеціалізована вчена рада Д 26.880.01 з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) технічних наук за спеціальністю 21.06.01- «Екологічна безпека» ( голова СВР- Віктор Єрмаков, вчений секретар - Оксана Луньова), у складі якої 15 докторів наук. Так, протягом 2020-2021 навчальних років на засіданнях  спеціалізованої вченої ради відбулися 25 захистів дисертацій, з яких 14 – на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук та 11-  на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 21.06.01 «Екологічна безпека», - зазначив ректор.
   Із вітальними словами на заході також виступили: перший проректор з науково - педагогічної роботи Георгій Фінін; проректор з інноваційного та технологічного розвитку Ігор Іваненко; голова СВР Віктор Єрмаков та інші.
   Тарас Іващенко, Володимир Артемчук та Олег Проскурнин висловили вдячність ректору Академії Олександру Бондарю і всім присутнім за теплі вітання, запевнивши, що докладуть максимум зусиль для досягнення вагомих здобутків на терені екологічної науки.









Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: