UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Відбувся навчальний модуль з питань євроатлантичної інтеграції України під егідою комісії «Україна – НАТО»

5-6 березня 2019 року відбувся черговий навчальний модуль з питань євроатлантичної інтеграції України під егідою комісії «Україна – НАТО» за темою: «Основи стратегічного планування». У заході брали участь науковці Центру європейської та євроатлантичної інтеграції  Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Володимир Гандзюра та Сергій Погурельський, які є членами робочої групи з розробки річних національних програм у рамках Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України.
На порядку денному розглядалися питання щодо кращих практик та спільних викликів при стратегічному плануванні. Про взаємозв’язок між державними установами в процесі підготовки та впровадження стратегічних рішень доповів Генеральний директор Директорату координації державних політик та  стратегічного планування Дмитро Шевчук. Планування в оборонному секторі НАТО проаналізував радник з питань управління оборонними ресурсами Офісу зв’язку НАТО в Україні Андреас Ляйбнер.

Питанням бюджету програмі внутрішнього контролю менеджерів та системі логістичної інформації на підтримку стратегічного планування був присвячений виступ старшого радника США з питань оборони Міноборони України Стіва Сільверстайна. Заступник директора Департаменту воєнної політики, стратегічного планування та міжнародного співробітництва – начальник управління стратегічного планування розвитку спроможностей  Міноборони України Олександр Буняк розповів про практику планування в оборонному секторі України.

По закінченні навчального процесу керівник Програми НАТО - Україна  з професійного розвитку  Ове  Уруп-дсен  підбив підсумки проведеного навчання.



Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: