UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Відбулося засідання Басейнової ради середнього Дніпра

17 січня 2024 року відбулося чергове засідання Басейнової ради середнього Дніпра (далі БР). На засіданні розглянуті та затверджені плани роботи БР на 2024 рік, а також пропозиції до Плану заходів із захисту від шкідливої дії вод на 2024 р у cуббасейні середнього Дніпра; обговорені пропозиції та підсумки роботи БР за 2023 рік. Членам БР були представлені пропозиції до Плану заходів із захисту від шкідливої дії вод на 2024 рік в суббасейні середнього Дніпра, які здебільшого стосуються публічного управління в сфері капітального ремонту гідротехнічних споруд для безаварійного пропуску та регулювання рівнів води та кріпленню берегів річок суббасейну.
У засіданні брали участь члени БР, представники секретаріату БР, регіональні керівники басейнових управлінь водних ресурсів і регіональних офісів водних ресурсів, представники міжнародних організацій у сфері охорони природокористування та відновлення України, провідні експерти та науковці.
Держану екологічну академію післядипломної освіти та управління представляв член БР, завідувач кафедри публічного управління Інституту сталого розвитку територій, доктор наук з державного управління, професор Валерій Воротін, який затверджений у новому складі БР на поточний рік і постійно бере активну участь у роботі Басейнової ради середнього Дніпра Державного водного агентства України, зокрема, в напрямку удосконалення публічного управління в сфері охорони та відтворення водних ресурсів у межах суббасейну та екологічної освітньо-наукової діяльності.    
 
Довідково:
БР створюється Держводагентством та є консультативно-дорадчим органом у межах суббасейну середнього Дніпра. БР діє на території м. Києва, Київської, Чернігівської, Житомирської, Черкаської, Полтавської, Сумської, Кіровоградської, Вінницької, Харківської та Дніпропетровської областей. Основними завданнями БР є: розробка пропозицій та забезпечення узгодження інтересів підприємств, установ і організацій у галузі використання та охорони вод і відтворення водних ресурсів у межах суббасейну.
 
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: