UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Спецпроєкт Всеукраїнська практична онлайн-конференція «Задля європейського Зеленого курсу: наука+практика. Як синхронізувати знання і вимоги часу»


СПЕЦПРОЄКТ

Всеукраїнська ПРАКТИЧНА онлайн-конференція
«ЗАДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО КУРСУ: наука+практика. Як синхронізувати знання і вимоги часу»
13 листопада, 10.00 – 15.00

   Організатори: Професійна асоціація екологів України, журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства», Національний центр сталого розвитку

   Запрошуються всі, хто хоче вчитися і вчити, хто хоче взяти на роботу добре підготованих молодих фахівців і хто таку роботу шукає!

Чи розуміють майбутні менеджери-природоохоронці, які виклики їх чекають?
Чи співпадає арсенал знань студентів з тими очікуваннями, які висуває роботодавець?

Як синхронізувати ці процеси?

   Що повинен знати еколог-випускник ВНЗ, щоб отримати роботу, про яку мріє?
   Які скіли мають бути в арсеналі молодого спеціаліста?
   Що забезпечить якісні результати задля довкілля з перших днів роботи?
   Кого беруть на роботу підприємства та яким інструментарієм має володіти молодий спеціаліст?
   З якими складнощами доведеться зіштовхнутися з перших днів та які перепони подолати?

   На конференції провідні експерти-практики спільно з головними екологами підприємств України дадуть відповіді на ці та багато інших болючих запитань студентів-випускників, розкажуть, на які моменти слід вже зараз звернути увагу, поділяться лайфхаками в підготовці себе до практичної діяльності!

   Проєкт соціальний! Участь безкоштовна! Необхідна реєстрація!

   Україна вже задекларувала свої наміри щодо підтримки сталого розвитку та його цілей: підписано Угоду про асоціацію з ЄС, адаптовано Цілі сталого розвитку, озвучено прагнення стати учасником Європейського зеленого курсу. Однак, механізми державного регулювання та стимулювання, які б забезпечували реалізацію цих завдань, потребують значного доопрацювання із залученням усіх стейкхолдерів – держави, бізнесу та громадськості.

   Задля синхронізації розуміння, вишівської підготовки молодих фахівців і вимог бізнесу, ключовими темами онлайн-конференції стануть Європейський зелений курс та виклики декарбонізації, екологічна модернізація, циркулярна економіка та управління відходами, а також стратегії сталого розвитку бізнесу та держави. Ці теми є ключовими завданнями для всіх суб’єктів взаємодії.

   До участі в проєкті запрошуються студенти-випускники і науковці провідних НЗ.

   За результатами конференції буде започатковано:

  «Практичну біржу» - для студентів екологічних спеціальностей, що працюватиме як центр із організації виробничих практик для студентів на провідних підприємствах (відповідно до обраної спеціалізації).

  «Центр зайнятості еколога» - для випукників ВУЗів за екологічними спеціальностями, як практичний інструмент працевлаштування/

  «Рекрутингове екологічне агентство» - для забезпечення бізнесу висококваліфікованими екологами із числа тимчасово не працевлаштованих.

Детальніше тут

З питань участі:
Наталія Мороз
(063) 849 - 3806
adm@ecolog-ua.com

Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: