UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Постійно діючі курси підвищення кваліфікації на тему: «Організація та здійснення управління і контролю у галузі раціонального використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання»

  Курси проводяться для спеціалістів природоохоронних служб підприємств, установ, організацій та громадян-підприємців відповідно до статті 7 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» та з метою підвищення рівня ефективності природоохоронної роботи суб’єктів господарювання щодо запобігання забруднення довкілля.
  Програма курсів розрахована на 36 годин.
 До читання лекцій залучаються провідні фахівці Державної екологічної інспекції України та Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління.
  Вартість навчання одного слухача становить 3 000 гривень.
  Навчання проводяться один раз на два місяці.
  Після закінчення курсів слухачі отримують свідоцтво встановленого зразка та набір законодавчих і нормативних актів відповідно до тематики курсів (біля 180 одиниць) в електронному вигляді.
  Для участі у навчанні необхідно подати заявкуна e-mail evg_chum@bigmir.net, вказавши назву організації; прізвище, ім’я та по батькові слухача; посаду, відділ; електронну адресу.
   Додаткову інформацію можна отримати за тел. 098 428-61-37, 050-412-68-24 (Чумак Євген Борисович) або (044) 206-31-86 (відділ навчально-методичної роботи).

Заявка
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: