UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Підвищення кваліфікації водників Кіровоградської області

Днями у Кіровоградській обласній державній адміністрації (голова -Олександр Гавриленко) науковці Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління провели виїзні курси за сприяння Кіровоградської ОДА, регіонального офісу водних ресурсів у Кіровоградській області (керівник – Ігор Житомирський) по підвищенню кваліфікації водників за темою: «Екологізація господарської діяльності у басейні р. Південний Буг».
У навчанні брали участь 50 слухачів, серед яких: співробітники Департаменту екології Кіровоградської обласної державної адміністрації,  Кіровоградської обласної ради, управління екології Кропивницької міської ради, регіонального офісу водних ресурсів у Кіровоградській області, екологи об’єднаних територіальних громад,  Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області, Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області.

Слухачі курсів розглянули такі теми: фізико-географічні особливості басейну р. Південний Буг; характеристика господарської та водоохоронної  діяльності у басейні р. Південний Буг; головні проблеми природокористування у басейні р. Південний Буг та упорядкування ВЗ та ПЗС водних об’єктів; завдання екологізації господарської діяльності у басейні р. Південний Буг; план управління річковим басейном. Завдання та заходи з інтегрованого управління водними ресурсами у басейні р. Південний Буг; моніторинг в галузі використання та охорони вод у басейні р. Південний Буг; нормативно-правові основи раціонального використання водних ресурсів.

У навчальному процесі спільно з освітянами ДЕА брали участь  викладачі Центральноукраїнського національного технічного університету, а також громадські активісти.

Слухачі, пройшовши курс навчання, також обмінялися практичним досвідом роботи.

Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: