UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Офіційний візит до Національного Озонового Центру Вірменії

24 червня 2019 року ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар, науковці Академії та представники громадськості відвідали з експертним візитом Національний Озоновий Центр Вірменії. Зустріч проходила під головуванням заступника міністра охорони навколишнього середовища Вірменії Ірини Капланян. У засіданні взяли участь представники відповідних підрозділів Міністерства охорони навколишнього середовища Вірменії  та співробітники Озонового Центру Вірменії. Учасникам була надана вичерпна інформація про правове регулювання галузі, фінансові аспекти та матеріально-технічну базу.
Координатор Програми Озону - керівник Озонового центру Вірменії Ліана Гахраманян представила логістичну базу в центрі Озону, розповіла про законодавчі та інституційні реформи, пов'язані із захистом озонового шару, які працюють  у Вірменії  починаючи з 2005 року.  Українські експерти поділились своїм досвідом  по впровадженню Монреальського протоколу. Представники громадськості  також мали можливість ознайомити присутніх з результати своєї роботи по поширенню обізнаності серед громадян  і продемонстрували учасникам зустрічі інформаційно-просвітницькі матеріали та промо-продукцію, яка показала успішну роботу організацій громадянського суспільства по означеній темі.

Висловлюємо щиру подяку заступнику Міністра охорони навколишнього середовища Вірменії  Ірині Капланян та раднику Міністра Координатору Програми Озону Ліані Гахраманян, а також  усім представникам Міністерства за надану можливість провести зустріч на високому рівні, та отримати ґрунтовну інформацію для подальшого впровадження Монреальського Протоколу та ратифікації Кігалійської поправки в Україні.

 У другій частині зустрічі учасники української делегації мали можливість ознайомитись з досвідом заміни озоноруйнуючих речовин і застосуванням новітніх систем охолодження, що працюють за європейськими стандартами  і успішно впроваджені на  Єреванському коньячному заводі.


Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: