UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Науковці Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління взяли участь у роботі Міжнародного форуму

18 квітня 2024 року професорсько-викладацький склад Навчально-наукового інституту сталого розвитку територій Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління взяв участь у Міжнародному урбаністичному форумі «Економіка відновлення: національний та регіональний вимір», що проводився у змішаному форматі.
Співорганізатори та учасники заходу -  Міністерство освіти і науки України; Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана; Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування; Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку; Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України; Державне агентство розвитку туризму України; Асоціація міст України; Конгрес самоврядування України; Український союз промисловців і підприємців; Федерація роботодавців України; Асоціація просторових планувальників — Рада урбаністів Національної спілки архітекторів України; Національний інститут стратегічних досліджень (Україна); Інститут регіональних досліджень імені М. І. Долішнього НАН України; Інститут економіко-правових досліджень імені В. К. Мамутова НАН України (Україна); Інститут урбаністики Німеччини; Центр демографічних, урбаністичних та екологічних досліджень Університету м. Мехіко (Мексика); Центр досліджень біженців, мігрантів та переміщених осіб Політехнічного університету штату Вірджінія, Блексбург (США) та інші.
Понад двісті науковців, практиків, експертів обговорювали низку питань відновлення в контексті європейської інтеграції, зокрема: проектування повоєнного відновлення; цифровізаціі, стандартизаціі та сертифікації до європейського законодавства; інноваційні ідеї; кластерний метод розвитку, податкову та  монетарну  політику під час війни; проблеми внутрішньо переміщених осіб; методів управління в умовах екстремальних викликів: підприємство, регіон , держава, ризики публічного управління під час війни; розробка стратегій та повоєнне відновлення та розвиток громад та регіонів; закордонний досвід з цих питань та інші.
Варто зазначити, що неабиякий інтерес учасників Міжнародного форуму викликали доповіді науковців ДЕА, зокрема за темами: “Сталий та інклюзивний розвиток агропродовольчої сфери”; “Індустріальні та ЕКО-Індустріальні парки: принципові відмінності, шляхи трансформації промислових комплексів з метою досягнення норм екологічної безпеки”, “Розробка заходів щодо поліпшення екологічної ситуації в регіонах”.

Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: