UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Національний орган стандартизації відзначив роботу ТК 82

   Технічний комітет стандартизації ТК 82 «Охорона довкілля» отримав подяку від Олега Швидкого, генерального директора ДП «УкрНДНЦ» за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток національної стандартизації.

   На фото голова ТК 82 – Бондар Олександр Іванович, доктор біологічних наук, ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління (ДЕА), професор, член-кор. НААН України, разом з відповідальним секретарем ТК 82 – Бузан Галиною Сергіївною, старшим викладачем ДЕА.

  Нагадаємо, що ТК 82 був створений в 1993 році спільним наказом Мінприроди та Держспоживстандарту України від 07.09.93 № 125/80. З 2005 року секретаріат ТК 82 працює на базі ДЕА. 
   ТК 82 є формою співробітництва заінтересованих юридичних та фізичних осіб з метою організації і виконання робіт з міжнародної, регіональної, національної стандартизації у сферах: довкілля та захист довкілля взагалі, екологічне керування/управління, економіка довкілля, оцінювання впливу на довкілля, забруднювання, контроль забруднювання та охорона природи, екологічне маркування, життєвий цикл продукції, відходи, атмосфера довкілля, викиди стаціонарних джерел, стічні води, захист від опромінення.
   До складу ТК 82 входять 44 колективні та індивідуальні члени.
 ТК 82 щороку розробляє та переглядає десятки стандартів, а також бере активну участь в діяльності дзеркальних технічних комітетів Міжнародної організації стандартизації (ISO/TC).

Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: