UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Міжнародний екологічний форум « Довкілля для України» - 2018 завершив свою роботу

У Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15) 24 травня ц. р. завершився Міжнародний екологічний  форум «Довкілля для України» - 20018. Він став своєрідним майданчиком ділового спілкування та партнерства виконавчих органів державної влади, науковців, освітян та  бізнесу у напрямку розбудови екологічної сфери, поліпшення стану навколишнього природного середовища. Організації – учасники заходу – на демонстраційних стендах Х-ї Міжнародної виставки «Довкілля- 2018» продемонстрували свої окремі здобутки в галузі екологічної сфери, природоохоронній діяльності, інновації в енергозбереженні та альтернативній енергетиці тощо.
В рамках Форуму відбулося  п’ять засідань екологічно - тематичних  «круглих столів» (за участі  вчених, освітян Академії та  наукових установ України, представників Мінприроди і громадських екологічних організацій країни), організаторами яких були:  Департамент екомережі та природно – заповідного фонду Мінприроди, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління, а модераторами – науковці Академії, профільні спеціалісти Мінприроди; семінар «Енергоефективність та зміни клімату: підходи та інструменти для забезпечення сталого розвитку громад» (організатори – Програма розвитку  ООН в Україні і Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу»), а також проведена  Всеукраїнська науково - практична конференція: «Проблеми боротьби з деградацією земель та опустелюванням в Україні у контексті змін клімату», у роботі якої брали участь і виступили профільні спеціалісти Мінприроди, Мінагрополітики України, Департаментів екології та природних ресурсів облдержадміністрацій, науковці та освітяни ДЕА, інших науково - освітніх закладів та установ Києва і  регіонів (головуючий – Антон Третяк, директор ННІ економіки та екології природокористування ДЕА). За підсумками конференції її учасники прийняли відповідну резолюцію.
Управління екології та природних ресурсів Київської міськдержадміністрації здійснило презентацію цікавого і корисного видання: «Екологічний атлас Києва».
По закінченню роботи Форуму підприємства,  організації та установи – активні учасники заходу - були нагороджені почесними дипломами Форуму.








Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: