UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Форум «Протидія терористичним актам у міському середовищі»

21 червня 2023 року ректор Академії Олександр Бондар брав участь у заході, який відбувся в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства освіти і науки України за участі Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління - науковий форум «Протидія терористичним актам у міському середовищі». Форум об’єднав провідних науковців, практиків, політиків і громадських діячів у галузі права, екології, психології, архітектури й охорони здоров’я.

На відкритті Форуму виступили ректор УДУ імені Михайла Драгоманова Віктор Андрущенко, голова Комісії з радіаційного захисту населення України, народний депутат України Олександр Копиленко, Голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Михайло Смокович. Архієпископ Харківський і Слобожанський Православної Церкви України Митрофан від імені Предстоятеля Православної Церкви України Епіфанія благословив учасників заходу на успішне проведення.

Під час проведення форуму були представлені доповіді у таких  секціях:
  1. Актуальні проблеми правового забезпечення та оцінка політичних стратегій щодо боротьби з терористичними актами у міському середовищі.
  2. Протидія терористичним актам у міському середовищі архітектурно-планувальними та дизайнерськими засобами.
  3. Вплив терористичних актів на навколишнє природнє середовище та здоров’я людини.
  4. Психологічні підходи та методи усунення стресів і травм у постраждалих від наслідків терористичних актів та забезпечення соціальної стійкості.
Ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар виступив за темою «Напрями протидії екологічному тероризму як сучасному виклику суспільства», він підкреслив необхідність об’єднання зусиль влади, науки, експертного середовища, громадськості у протидії тероризму взагалі і екологічному тероризму зокрема. Він наголосив на жахливих екологічних наслідках підриву Каховської ГЕС, млявій реакції на цю трагедію міжнародних інституцій. «Поєднання знань та досвіду з різних галузей дозволить створити інтегровані стратегії протидії тероризму. Об’єднання експертів та науковців різних сфер допоможе зрозуміти корені проблеми, шукати ефективні рішення та розробляти стратегії протидії терористичним атакам.» - зазначив ректор Академії Олександр Бондар.





Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: