UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Екологічний Форум ООН: Індивідуальні рішення

14 травня 2019 року Організація Об’єднаних Націй в Україні, у партнерстві з Центром екологічних ініціатив “Екодія” за участі представників Мінприроди та науковців Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління проводить Екологічний Форум ООН на найактуальніші для України теми щодо захисту навколишнього середовища.
Учасники заходу розглянуть теми щодо зменшення рівня побутових відходів, екологічну моду, проблеми води, еко-трендів у житлі та транспорті, зміну клімату та Екологічні пріоритети України до 2030 (Green Agenda 2030). Серед спікерів: посли, представники ООН, міжнародних і українських організацій, еко-активісти, блогери, представники Міністерств, соціально відповідального бізнесу, активні громадяни.

Мета заходу
- мотивувати українців стати більш екологічно свідомими і впроваджувати екотренди у повсякденному житті.

В рамках форуму відбудеться: 6 панельних дискусій; презентація виставки картин художниці Ольги Кондрацької на тему водних ресурсів; міні-фешн шоу швейцарської дизайнерки Isagus Toche; інсталяція на тему екології «Резиденція Думок»; соціальна реклама на тему екології від фестивалю соціальної реклами «Molodiya Festival» (постери та відео).

Спікерами виступатимуть співробітники ООН, представники українських та міжнародних організацій, соціально відповідального бізнесу, представники Уряду України, Посол Швеції в Україні, активісти, свідомі громадяни, лідери громадської думки, та представники неурядових організацій, що працюють у сфері захисту довкілля.
 
Ведучий заходу – Валентин Пугачов, Директор з комунікацій “Екодія”.
Під час проходження конференції здійснюватиметься відеотрансляція: live stream на Facebook-сторінці ООН.
Місце проведення - місто Київ, вул. Десятинна 12.
Анонси
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на постійній основі проводить навчання та перевірку знань щодо підготовки кандидатів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему: “Підготовка до кваліфікаційного іспиту кандидатів на отримання сертифікату екологічного ...
27.04.2024
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: