UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи
Днями за ініціативи кафедри водних екосистем і біоресурсів Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління (завідувач кафедрою Костянтин Загороднюк, к.мед.н., магістр екології) в Інформаційно-просвітницькому Оргуському центрі відбувся (у змішаному форматі) науково-практичний семінар за темою: “Невідкладні та першочергові заходи з відновлення і модернізації водопостачання та водовідведення територій, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Комплексні протиепідемічні заходи в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру”. У його роботі брали участь понад 47 учасників - представники та фахівці галузі водозабезпечення, громадських екологічних організацій, асоціації “Укрводоканалекологія», науковці Академії.
30.11.2022
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління разом із Міжнародним науково-експертним центром моніторингу наслідків військових збройних конфліктів та УАРОР долучилася до проекту збереження врожаю, щоб не дати йому перетворитись на відходи, шляхом розповсюдження засобів для тимчасового зберігання зерна (рукавів). За розрахунками Академії, які озвучив її Ректор Бондар Олександр Іванович реалізація цього проекту дозволить попередити агроекологічні втрати майже на 1,5 млрд. доларів.
29.11.2022
На виконання завдань, окреслених у базових стратегічних документах державного рівня, які спрямовані на вирішення проблем низьковуглецевого розвитку України до 2050 року, екологічної політики України на період до 2030 року, досягнення цілей сталого розвитку та ряду нормативно-законодавчих актів на їх реалізацію, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на базі кафедри зеленої економіки проводить ІІІ міжнародну науково-практичну конференцію «Зелена економіка та низьковуглецевий розвиток: глобальні виклики та реалії за умов повоєнного часу» з метою огляду оцінки прогресу досягнень в напрямі імплементації європейських сценаріїв зеленого зростання, низьковуглецевого розвитку та кліматичної політики України з врахуванням євроінтеграційних прагнень та глобальних викликів в сценарію повоєнного відновлення України.
29.11.2022
Ініціативна група співробітників Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління має намір допомагати військовим медикам збройних сил України. А саме, оголошує збір коштів з метою закупівлі генератора резервного живлення 220V від 3 кВт для забезпечення медичного пункту 5 окремого стрілецького батальйону ВЧ А7089.
25.11.2022
Наукові співробітники Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління ,зокрема, проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Коротецький та директор навчально - наукового Інституту екобезпеки та управління Академії Олег Улицький 17 - 20 листопада 2022 року здійснили робочу поїздку до Кілійського міжрайонного управління водного господарства (МУВГ), що знаходиться у м. Кілія, Одеської області з метою дослідження поверхневих вод.
22.11.2022
Конференція Сторін (COP) - це глобальний захід, на якому приймаються рішення в рамках конвенції ООН про зміну клімату. Представники 198 країн світу зустрічаються щороку щоб проаналізувати прогрес та окреслити перспективний план щодо  подальших дій. Цього року кліматична конференція проводилася в Єгипті.
16.11.2022
16 листопада 2022 року відбудеться науково-практичний семінар “Невідкладні та першочергові заходи з відновлення і модернізації водопостачання та водовідведення територій, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Комплексні протиепідемічні заходи в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру”.
11.11.2022
Ректор Академії Олександр Бондар зустрівся з капітаном Владиславом Дударем, який подав заяву на вступ до аспірантури Академії. Це перший представник ЗС України, якого Академія буде готувати до отримання ступеня Доктор філософії.
28.10.2022
Директорка центру діджиталізаціі Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Марина Горобей виступила у панельній дискусії «Як діджиталізація змінює міжнародну торгівлю?». 
Захід відбувся при підтримці Ради міжнародної торгівлі та Естонського агентства бізнесу та інновацій.
500 організацій-учасниць із 50 країн світу зустрілися в Естонії та мали можливість поспілкуватися одна з одною, дізнатися про ведення бізнесу в усьому світі, отримати міжнародне визнання своїх організацій, зустрітися з потенційними партнерами, знайти нові продукти та/або послуги та знайти інвестиції можливості.
24.10.2022
В рамках Меморандуму про співпрацю між Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та Українською асоціацією обласних та районних рад (укладений 20.02.2020 року) 30.09.2022 відбулись дистанційні курси підвищення кваліфікації для співробітників Департаменту екології Закарпатської обласної державної адміністрації на тему: «Особливості організації заходів з охорони навколишнього природного середовища, екологічної оцінки та менеджменту територій населених пунктів, що входять до складу територіальної громади».
11.10.2022
5 жовтня 2022 року відбулось урочисте відкриття Дев’ятої Конференції Міністрів «Довкілля для Європи».
05.10.2022
04 жовтня 2022 р. в м. Нікосія (Республіка Кіпр) відбулось засідання спеціальної сесії Керівного комітету ЄЕК ООН з ОСР. В засіданні взяли участь представники країн, які впроваджують Стратегію ЄЕК ООН з ОСР, представники ЮНІСЕФ, ЮНЕСКО та освітніх громадських організацій.
04.10.2022
Ректор Академії Олександр Бондар виступив із вітальним словом на відкритті Другого міжрегіонального  навчально-практичного форуму «Поводження з відходами. Місцевий досвід та шляхи вирішення регіональних проблем».
29.09.2022
26 вересня за ініціативою ректора Академії Олександра Бондаря відбулася робоча зустріч з першим заступником міністра оборони Іваном Руснаком та першим заступником міністра освіти і науки Володимиром Ковтунцем.
26.09.2022
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: