UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Україна має відновити  статус провідної аерокосмічної держави 

21 квітня ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар провів робочу зустріч з Головою Державного космічного агентства України Володимиром Тафтаєм, який підчас дружньої розмови поінформував ректора ДЕА про діяльність Агентства, а також  сказав, що 12 квітня 2021 року Президент України Володимир Зеленський взяв участь у нараді з питань розвитку космічної галузі України, яка відбулася у Національному центрі управління та випробувань космічних засобів (НЦУВКЗ). Глава держави привітав інженерів, конструкторів, учених, ветеранів та всіх причетних до цієї галузі з Днем працівників ракетно-космічної галузі України та Всесвітнім днем авіації та космонавтики, наголосивши, що, маємо не лише пам'ятати про досягнення попередніх поколінь, а й розвивати галузь. «Ми маємо зберегти все, що зроблено нашими старшими поколіннями, та водночас важливо, щоб успіхи минулих років, минулих десятиліть були не єдиними. Щоб не вийшло так, що це єдині перемоги, якими ми зараз пишаємося, а потім наші діти, внуки, правнуки навіть не пам’ятали, скільки Україна зробила для цієї галузі. Ми з вами повинні зробити свій значний внесок, кожен на своєму місці, щоб Україна й надалі мала статус космічної держави», – зазначив Володимир Зеленський.

Олександр Бондар, у свою чергу, розповів про освітньо - наукову діяльність Академії в умовах жорстких карантинних обмежень, зазначивши, що на сьогодні, зважаючи на виклики, освітні навчальні програми працівниками Академії виконуються переважно дистанційно.

Олександр Бондар та Володимир Тафтай обговорили актуальні питання співробітництва Академії та Агентства.

   


Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: