UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Реєстрація на Всеукраїнський конкурс для вчителів з нагоди відзначення Всесвітнього Дня екологічного маркування (World Ecolabel Day) продовжена до 10 жовтня!


Онлайн реєстрація та детальніша інформація про Конкурс тут.

08 жовтня світова спільнота відзначає Всесвітній День екологічного маркування (World Ecolabel Day, WED). Ця дата проголошена у 2018 році з метою привернути увагу та підвищити рівень компетентності споживачів щодо переваг такого маркування завдяки позначенню ним екологічно кращих товарів.

Правила застосування екологічного маркування визначені у міжнародних стандартах серії ISO 14020. Ці стандарти спрямовані на вирішення найактуальніших проблем сьогодення, таких як безпека для здоров’я, скорочення відходів, енерго- та ресурсозбереження, якість повітря, кліматичні зміни тощо.

Дуже важливо щоб громадяни розуміли, як відрізнити перевірені екологічні маркування і усвідомлювали перевагу позначених ними товарів для здоров’я та довкілля.

ДЗ «Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління» підтримує ініціативу міжнародної асоціації Global Ecolabelling Network і у партнерстві з іншими організаціями бере участь в організації й проведенні інформаційно-просвітницької кампанії до цього Дня.

Конкурс є частиною цієї кампанії.

Конкурс для вчителів з нагоди відзначення Всесвітнього Дня екологічного маркування проходить на освітній платформі Міністерства освіти і науки України з реалізації наскрізної змістовної лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток». Передбачає проведення заняття на тему «екологічне маркування» та позанавчальних заходів (вікторини, змагання, практикуми тощо). Термін виконання конкурсного завдання – до 01 листопада 2020 р.

Реєстрація конкурсантів до 10 жовтня.

Призовий фонд в розмірі 50 000 грн
. забезпечує ВГО «Жива планета». Переможці в додаткових номінаціях також отримають грошові премії та цінні призи.

Урочисте вручення дипломів, премій і призів переможцям відбудеться у грудні 2020 року (дату буде уточнено пізніше) під час вручення ЕКО-Оскарів на «ECОtransformation-2020» (Київ, Premier Palace Hotel).
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: