UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Навчання з підвищення кваліфікації державних службовців на тему «Питання запровадження вуглецевого ринку. «Вуглецевий слід» як компонент еколого-економічного механізму зеленої економіки»

   24-26 листопада 2020 року кафедра зеленої економіки проводить навчання з підвищення кваліфікації державних службовців – працівників Міністерств, територіальних органів Державної екологічної інспекції України, державних службовців обласних держадміністрацій на тему «Питання запровадження вуглецевого ринку. «Вуглецевий слід» як компонент еколого-економічного механізму зеленої економіки».
   Задля полегшення євроінтеграційних прагнень, забезпечення промислового безвізу України необхідною є відповідність продукції національного виробництва міжнародним вимогам якости, а саме щодо обсягів викидів забруднювачів при виробництві продукції. Це потребує обізнаности осіб, які приймають рішення на різних рівнях в усіх сфер життєдіяльности.
   Програмою курсів передбачено розгляд питань щодо запровадження системи торгівлі квотами на викиди ПГ, вуглецевого податку та взаємодії з іншими організаційно-економічними важелями. Також передбачено розгляд аспектів застосування міжнародного стандарту ISO 14067 та питань щодо оцінювання директивних вимог Європейського союзу до критеріїв сталости при виробництві товарної продукції.
   Для державних службовців навчання фінансується коштом державного бюджету. До навчання запрошуються всі бажаючі на комерційній основі (вартість навчання – 2800 грн.).
   Після успішного складання заліку по закінченні курсів видається свідоцтво встановленого зразка. Тестові залікові завдання приймаються до 04 грудня 2020 р. включно. Залікові матеріали приймаються від зареєстрованих учасників. Реєстрація здійснюється: (і) для учасників на комерційній основі після заповнення заявки (форма заявки); (іі) для держслужбовців у спосіб подання листа довільної форми на бланках організацій з вказуванням ПІБ і посади потенційних учасників. Заявки щодо участи приймаються до 23 листопада 2020 р.

   Науковий координатор курсів – Бутрим О.В., д. екон. н., завідувач кафедри зеленої економіки.
 
   За довідками звертатись  за телефонами: (044) 206-30-31 або на e-mail: yulenkaustimenko@gmail.com
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023