UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Запрошуємо науковців, фахівців, посадових осіб, представників бізнесу, докторантів, аспірантів, екологів до  публікації статей в першому випуску журналу «Зелена економіка»

   З приємністю повідомляємо, що зважаючи на сучасні глобальні виклики та динаміку процесів щодо запровадження зеленого курсу України, Державна екологічна Академія післядипломної освіти та управління (надалі ДЕА) як науково-освітня організація в системі Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, що займає активну позицію та очолює наукові дослідження з проблем імплементації європейської моделі «зеленої» економіки  задля покращання довкілля та забезпечення екологічної безпеки держави, cтала засновником наукового видання–наукового журналу «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА» (№реєстрації 24702-14642Р,серія КВ).
   Запрошуємо науковців, фахівців, посадових осіб, представників бізнесу, докторантів, аспірантів, екологів, які опікуються цими проблемами, до  публікації статей в  1-ому тематичному випуску журналу «Україна на шляху до зеленого зростання: проблеми, інструменти, політика», присвяченого актуальним  питанням започаткування конструктивного діалогу та стратегії  екологізації державної політики в напрямі переходу до моделі  низьковуглецевої та  ресурсоефективної економіки задля  забезпечення національної безпеки та протидії  кліматичним змінам з врахуванням євроінтеграційних прагнень та глобальних викликів.

   Участь в публікації матеріалів в 1-ому випуску журналу - безкоштовна!
   Подання реєстраційної анкети-до 7листопада 2021р.
   статей - до 15 листопада 2021р.

   
Додаткова інформація за посиланням.



Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023