UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Відбувся VІІ Всеукраїнський з’їзд екологів з міжнародною участю

25-27 вересня 2019 р. у Вінницькому національному університеті за підтримки Вінницької міської ради відбувся  VІІ Всеукраїнський з’їзд екологів з міжнародною участю.  В його роботі брали участь понад 300 учасників з усіх регіонів України, а також зарубіжних країн - Швейцарії, Ірану, Німеччини, Італії, Іраку, Індії та Польщі.
Мета з’їзду – пошук спільних підходів, інженерних шляхів розв’язання екологічних проблем України, обмін досвідом, обговорення тенденцій і перспектив розвитку екологічної галузі, науки й освіти, практика в контексті стратегії сталого розвитку та заохочення талановитої студентської молоді і аспірантів до наукового пошуку в екологічних дослідженнях.
На пленарному засіданні з вітальним словом до учасників з’їзду виступив д.т.н, професор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Анатолій Антонов, а із доповіддю – к.т.н., доцент Оксана Луньова.
У рамках з’їзду відбулися екскурсії учасників з’їзду на підприємство групи компаній KNESS, що спеціалізується на випуску сонячних панелей; мале приватне підприємство з переробки вторинної сировини «Руслана»; а також  Національний музей-садибу М.І. Пирогова.





Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: