UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Увага! Подовжено термін реєстрації щодо участі у курсах кафедри зеленої економіки!

Увага!
Шановні слухачі курсів підвищення кваліфікації!
   Подовжено термін реєстрації щодо участі у курсах кафедри зеленої економіки:
     - «Управлінські механізми та інструменти зеленої економіки в форматі європейських вимог» (Детальніше про курс за посиланням)
     - «Питання запровадження вуглецевого ринку. «Вуглецевий слід» як компонент еколого-економічного механізму зеленої економіки» (Детальніше про курс за посиланням)
до 30 листопада 2020 року!

   Навчальні матеріали та тестові завдання будуть розіслано всім учасникам пізніше.
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: