UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Україно-швейцарське співробітництво на основі сучасних підходів до екологічної безпеки

       Ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар взяв участь у зустрічі Віце-прем’єр-міністра – Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського  із Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарської Конфедерації в Україні та Республіці Молдова (за сумісництвом) Клодом Шарлем Вільдом.

       Учасники зустрічі обговорили питання  реалізації Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між АТ "Укрзалізниця" та компанією Stadler CIS AG, а також питання  розвитку співробітництва з UNIDO (Організація Об'єднаних Націй з промислового розвитку).  "Співпраця з цією міжнародною організацією відкриє широкі можливості для залучення іноземних інвестицій у розвиток вітчизняного виробництва на основі сучасних підходів до екологічної безпеки", – наголосив Віце-прем’єр-міністр України  та додав, що Уряд України визначив Мінстратегпром відповідальним органом за таке співробітництво. 

       Окрім того, відбулося обговорення українсько-швейцарського  проєкту "Створення бюджетного апарата штучної вентиляції легень у відповідь на виклики COVID-19".

       У ході плідної розмови сторони констатували високу позитивну динаміку розвитку двосторонніх відносин між Україною та Швейцарською Конфедерацією й висловили надію на успішність реалізації існуючих планів.

   

Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: