UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

У Запоріжжі відбулася Науково-практична конференція «Екологія і безпека. Критичні межі»

7 грудня 2019 року у м. Запоріжжя відбулася науково-практична конференція «Екологія і безпека. Критичні межі». Організатор заходу - МГО «Міжнародна антитерористична єдність» зі статусом учасника діяльності Ради Європи, за підтримки: Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, Державної екологічної інспекції України, Національного авіаційного університету, Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Групи ІТ-компаній «Адамант».
На секційних засіданнях форуму  у доповідях розглядалися теми: висвітлення світових, національних і регіональних актуальних проблем екології; розширення співробітництва між ученими й фахівцями-практиками в сфері екології й техносферної безпеки; сприяння зниженню загострення протиріч між науково-технічним прогресом і екологічним благополуччям; поліпшення правової бази екологічного контролю; висвітлення новітніх заходів з охорони атмосферного повітря, водних ресурсів, негативного впливу за рахунок зменшення полігонного поховання відходів виробництва й споживання; підвищення екологічної культури населення; ініціювання створення «Екологічної конституції Землі» із залученням фахівців світового рівня з правової та міжнародної екологічної безпеки.

У роботі конференції брали  участь науковці НАН України, Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, зокрема, Олег  Машков,  проректор з наукової роботи  ДЕА (" Системний підхід до визначення екологічних загроз та ризиків України"), Володимир Ващенко, професор кафедри екологічного моніторингу, геоінформаційних та аерокосмічних технологій ДЕА ("Модифікація глобального клімату і екологічна безпека"), представники органів державних органів влади, вчені з 5 університетів України, експерти, громадські діячі, студенти.
Учасники науково-практичної конференції «Екологія і безпека. Критичні межі» прийняли відповідне  Звернення  до міжнародних організацій, ООН, Ради Європи  та органів державної влади України.



Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: