UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

У Мінстратегпромі відбулося перше засідання Колегії

   16 червня 2021 року ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександр Бондар взяв участь у першому засіданні Колегії Мінстратегпрому, що відбулося в приміщенні Кабінету Міністрів України під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського, а також в обговоренні питань порядку денного заходу.
   Віце-прем’єр-міністр України Олег Уруський, відкриваючи засідання, наголосив, що основною функцією Колегії є обговорення та прийняття рішень щодо перспектив і найважливіших напрямів формування і реалізації державної політики у сферах промисловості, визнаних стратегічними.
   «Утім, реалізація раніше визначених планів через різні причини затягнулася, що є неприйнятним для воюючої країни. Сьогодні дуже важливо прискорити процес створення повноцінної боєприпасної галузі в України – від виробництва широкої номенклатури вибухових речовин до капсулів снарядів та гільз», – зазначив очільник Мінстратегпрому. Він також підкреслив, що в Україні є весь необхідний потенціал для того, щоб налагодити виробництво всієї лінійки боєприпасів для силових структур.

   Згідно з порядком денним члени Колегії заслухали доповідь Першого заступника Міністра Валерія Іващенка щодо процесу створення в Україні замкненого циклу виробництва боєприпасів та продуктів спеціальної хімії.
   Колегія також розглянула стан підготовки Загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми України на 2021-2025 роки. З цього питання доповіла заступник директора Департаменту формування політики авіаційної та космічної галузі Мінстратегпрому Олена Харитонова.
   Розглянувши питання порядку денного Колегія   прийняла відповідні рішення .
   Довідково. У січні 2021 року Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України своїми наказами затвердило положення про Колегію та персональний склад Колегії.

Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: