UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Третій навчальний модуль з питань євроатлантичної інтеграції України під егідою Комісії «Україна - НАТО»

3-4 квітня  2019 року у конференц-залі «Європейська» готелю «Президент» відбувся черговий навчальний модуль за  темою: «Рівність між жінками та чоловіками у центрі реформи сектору безпеки і оборони». У заході брали участь науковці Центру європейської та євроатлантичної інтеграції Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління – Володимир Гандзюра та Сергій Погурельський  (членами робочої групи з розробки річних національних програм у рамках Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України).
На порядку денному розглядалися питання гендерної рівності в українських державних інституціях, зокрема, в секторі безпеки і оборони. Про це розповіли урядова уповноважена з питань гендерної політики Катерина Левченко, заступник Міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук та експертка Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Любов Гуменюк.
Заступник директора Національного Демократичного Інституту Ієн Вурворд презентував результати національного дослідження щодо рівності чоловіків та жінок в Україні.
Досвідом вирішення питань гендерної рівностів НАТО та ЄС поділилися   спеціальна представниця Генерального секретаря НАТО з питань жінок, миру та безпеки Клер Хатчинсон та офіцер відділу міжнародного права Управління правового забезпечення Генерального штабу Збройних Сил України Інна Заворотько.
Керівник Програми НАТО-Україна з професійного розвитку Ове Уруп-Медсен підбив підсумки проведеного навчання, а також поінформував присутніх щодо вирішення питання рівних можливостей жінок та чоловіків у Данії.

Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: