UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Постійно діючі курси підвищення кваліфікації на тему «Курс підготовки внутрішніх екологічних аудиторів підприємств»

Мета курсів - підготовка внутрішніх екологічних аудиторів підприємств, спеціалістів у сфері екології і призначені для слухачів, які мають здійснювати аудити підприємств.

Курс може також стати у нагоді бажаючим придбати знання та навички, необхідні для розробки і впровадження систем екологічного менеджменту організацій у відповідності до вимог ISO 14001 «Система менеджменту навколишнім середовищем».

Курс складається із лекцій, практикуму складання необхідних протоколів аудиту, симуляції процесу внутрішнього аудиту, обміну досвідом. Використано посилання на стандарт ISO 19011:2011 "Настанови до здійснення аудитів систем управління ", який містить рекомендації  стосовно освіти, досвіду, підготовки аудитора, його особистих якостей.

Програма курсів розрахована на 24 години.

До читання лекцій залучаються провідні фахівці Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, що мають значний практичний досвід, у тому числі – міжнародний.    

Після закінчення курсів слухачі отримують свідоцтво встановленого зразка та комплект законодавчих і нормативних актів відповідно до тематики курсів.

Вартість навчання одного слухача становить 2 000 гривень.
Початок навчання – по мірі формування групи.

Для участі у навчанні необхідно подати заявку за зразком (додається).
Додаткову інформацію можна отримати за тел. (044) 206-31-87 (кафедра екологічного менеджменту, стандартизації та сертифікації).

Заявка
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023