UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Постійно діючі курси підвищення кваліфікації

Кафедра водно-екологічних проблем у відповідності до положення про сертифікацію екологічних аудиторів (наказ Мінприроди України від 29.01.2007 № 27) проводить спеціалізований курс підготовки до кваліфікаційних іспитів на отримання сертифікату екологічного аудитора на тему «Екологічний аудит» за 140-годинною програмою. 

Програма навчання є базовою для підготовки кандидатів в екологічні аудитори та складається з теоретичного курсу, практичних семінарів-тренінгів, стажування. 

За результатами пройденого курсу слухач отримує свідоцтво про проходження навчання з екологічного аудиту, яке надає право на складання екзаменаційного іспиту у Мінприроди  для одержання свідоцтва екологічного аудитора державного зразка.

Мета курсів навчання – формування системи знань та практичних навичок, необхідних для планування, організації та проведення екологічних аудитів на підприємствах, які відповідають вимогам Закону України «Про екологічний аудит» та ДСТУ 19011.

Курси проводяться систематично після закінчення комплектування групи слухачів на основі поданої заявки (форма заявки наведена нижче).
Вартість навчання - 6200 грн.
За детальною інформацією звертатися за тел. (044) 206-31-85 та e-mail: emaa@bk.ru


Заявка
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: