UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Організація екскурсійної діяльності за методикою «Інтерпретація природної та культурної спадщини»

   Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, управління туризму Київської обласної державної адміністрації у творчому тандемі з Ворзельським музеєм історії та культури «Уваровський дім» 
12–16 липня 2021 року
організовують курси підвищення кваліфікації за темою: «Організація екскурсійної діяльності за методикою «Інтерпретація природної та культурної спадщини».
   Мета заходу :
  • підвищення кваліфікації гідів, працівників музеїв та природоохоронних територій;
  • ознайомлення слухачів курсів з новими підходами до екскурсійної діяльності та інтерактивними методами роботи з відвідувачами;
  • розв’яаання проблем інклюзивності в установах культурної та природної спадщини.
  Захід спрямований на розвиток майстерності та підвищення ефективності екскурсійної діяльності, залучення українських фахівців до міжнародних практик інтерпретації природної та культурної спадщини.
   По закінченні навчання слухачі отримають свідоцтво встановленого зразка про підвищення кваліфікації.
   Початок реєстрації учасників 12 липня 2021р. о 9.45 за адресою: смт. Ворзель, вул. Курортна, 37, Музей історії та культури «Уваровський дім».
  Для участі в курсах необхідно надіслати заявку за електронною  адресою: ngudkova@gmail.com за формою (доступна для скачування за посиланням). За більш повною інформацією  звертатися за моб. тел.: 093 64 68 635), контактна особа – Гудкова Наталія Володимирівна.
   Кількість учасників – обмежена.
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: