UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Органічне виробництво та екологічна сертифікація і маркування продукції привертає увагу аграріїв Кіровоградської області

Семінар на тему: «Розвиток ринку органік- та еко- продукції в Україні та у світі. Цінова політика. Сертифікація. Інвестування» відбувся 25 квітня 2016 року в Кіровоградській торгово-промисловій палаті в рамках інформаційно-просвітницьких заходів проекту «Забезпечення сталого розвитку та можливості переходу до більш екологічної економіки на основі сталих державних закупівель» Програми ООН з охорони навколишнього середовища (UNEP) компоненти проекту  «Екологізація економік в країнах Східного партнерства» (EaP GREEN), координатором виконання якого є Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління при Мінприроди.

Захід у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті (РТПП) був організований з метою популяризації виробництва органічної та екологічної продукції, сприяння виходу українських малих та середніх підприємств на внутрішній та міжнародні ринки органічної та екологічної продукції, впровадження сталих державних закупівель та принципів сталого виробництва і споживання.

Організаторами заходу виступили Кіровоградська РТПП, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління Мінприроди, Центр екологічної сертифікації та маркування ВГО «Жива планета» та Інститут екологічного управління та збалансованого природокористування.

Учасники семінару дізнались про тенденції розвитку ринку органік- та еко- продукції в Україні та у світі, розробку екологічних критеріїв, сталі державні закупівлі, про поточну ситуацію на внутрішньому та міжнародному ринках, особливості сертифікації виробництва, цінову політику, позитивну динаміку розвитку виробництва екологічно чистої продукції.
 
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: