UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Офіційний візит високопосадовців до Штаб-квартири НАТО у Бельгії

За підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України, керівництва Державного комітету телебачення та радіомовлення України та Місії України при НАТО відбувся офіційний візит високопосадовців до Штаб-квартири НАТО у Бельгії.  Зустріч проходила у м. Монс і включала в себе візит до нової Штаб-квартири НАТО та в SHAPE (штаб Верховного Головнокомандувача об’єднаних збройних сил НАТО в Європі).
Як переможець Всеукраїнського конкурсу журналістів на кращий теле- радіо ефір та інші ЗМІ про НАТО та державну політику України в сфері євроатлантичної інтеграції у візиті взяв участь директор Центру європейської та євроатлантичної інтеграції Державної екологічної академії післядипломної світи та управління Володимир Гандзюра.

У ході зустрічей було обговорено механізми надання допомоги Україні в сфері екобезпеки сектору безпеки і оборони України членами НАТО, а також проблеми інформування студентів і школярів щодо євроатлантичної інтеграції. Цікавими і змістовними були зустрічі з полковником Ігорем Лозою - Головою представництва України в SHAPE, з майором  Алісою Вуд (Alyssa Wood) (США), яка опікується проблемами України та іншими представниками різних країн.

Особливу подяку за об'єктивне інформування щодо політики НАТО та проблем євроатлантичної інтеграції Володимиру Гандзюрі висловив помічник енерального секретаря НАТО з публічної дипломатії, посол Такан Ільдем (Tacan Ildem).


Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: