UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Навчання з підвищення кваліфікації державних службовців на тему «Потенціал залучення інструментів низьковуглецевого розвитку в контексті досягнення прийнятного рівня показників зеленого зростання»

   01-03 грудня 2020 року кафедра зеленої економіки проводить навчання з підвищення кваліфікації державних службовців – працівників Міністерств, територіальних органів Державної екологічної інспекції України, державних службовців обласних держадміністрацій на тему «Потенціал залучення інструментів низьковуглецевого розвитку в контексті досягнення прийнятного рівня показників зеленого зростання».
   Нарощування прибутків виробництва за рахунок виснажливої експлуатації природних ресурсів суперечить принципам збалансованого природокористування. Зазначені підходи реалізуються шляхом спільних зобов’язань міжнародної спільноти щодо скорочення антропогенного тиску на довкілля. Практика господарювання у розвинених країнах підтверджує довгострокову еколого-економічну ефективність витрат на запровадження принципів зеленого зростання на засадах збалансованого природокористування. Вивчення та імплементація міжнародного досвіду до національних умов сприятиме прискоренню євроінтеграційних процесів та сформує основу для прийняття виважених організаційно-економічних рішень.
   Програмою курсів передбачено розгляд питань щодо запровадження низьковуглецевого розвитку як компоненту зеленої економіки та забезпечення його інституційного підґрунтя; особливостей формування організаційно-економічних умов господарювання в контексті забезпечення збалансованого природокористування, а також приділено увагу факторам і показникам зеленого зростання.
Для державних службовців навчання фінансується коштом державного бюджету. До навчання запрошуються всі бажаючі на комерційній основі (вартість навчання – 2800 грн.).
   Після успішного складання заліку по закінченні курсів видається свідоцтво встановленого зразка. Тестові залікові завдання приймаються до 25 листопада 2020 р. включно. Залікові матеріали приймаються від зареєстрованих учасників. Реєстрація здійснюється: (і) для учасників на комерційній основі після заповнення заявки (форма заявки); (іі) для держслужбовців у спосіб подання листа довільної форми на бланках організацій з вказуванням ПІБ, посади потенційних учасників. Заявки щодо участи приймаються до 16 листопада 2020 р.

   Науковий координатор курсів – Бутрим О.В., д. екон. н., завідувач кафедри зеленої економіки.

 
   За довідками звертатись  за телефонами: (044) 206-30-31 або на e-mail: yulenkaustimenko@gmail.com
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: