UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

УВАГА! ЗМІНИ ДО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ! Національна науково-практична конференція та круглий стіл: «Європейський зелений курс та водна політика України в умовах глобальних кліматичних змін»

                                                                    УВАГА! ЗМІНИ ДО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ!

   У зв’язку з посиленням державних карантинних заходів проведення круглого столу в рамках Національної конференції: «Європейський зелений курс та водна політика України в умовах глобальних кліматичних змін» перенесено на осінь 2021 р. За більш детальною інформацію слідкуйте за повідомленнями на сайті. Дата проведення конференції лишається без змін. ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ: Куратор заходу – кафедра «зеленої» економіки;
   Телефони для довідок: 044-206-30-31; 067-78-8787-0, 096-295-70-22
   Електронна адреса: economygreen2@gmail.com

   На виконання завдань, окреслених у базових стратегічних документах державного рівня, які спрямовані на вирішення проблем низьковуглецевого розвитку України до 2050 року, реалізації екологічної політики України на період до 2030 року, досягнення цілей сталого розвитку, з огляду на міжнародні домовленості, а також сучасні глобальні виклики та загрози, які існують в водогосподарській сфері, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління за партнерської підтримки ВПЕРШЕ започатковує проведення Національної науково-практичної конференції та круглого столу:
«ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЗЕЛЕНИЙ КУРС ТА ВОДНА ПОЛІТИКА УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН».
   Захід присвячено МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ ВОДИ з метою започаткування конструктивного діалогу та розробки дорожньої карти щодо стратегії екологізації національної водної політики, поширення європейських принципів водного врядування та кращої водогосподарської практики на основі імплементації моделі «зеленої» економіки та принципів низьковуглецевого розвитку задля забезпечення екологічної безпеки та протидії кліматичним змінам з врахуванням євроінтеграційних прагнень та глобальних викликів.
  Проведення 31 березня 2021 р. в актовому залі Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління (вул. Митрополита Василя Липківського, 35, корп. 2, м. Київ, Україна), з 11.00. Реєстрацію подовжено до 29 березня 2021 року.
   Запрошуються до участі представники органів державної влади та місцевого самоврядування, територіальних громад, басейнових управлінь водних ресурсів, басейнових рад, водоканалів, наукової спільноти, бізнесу.
   Формат участі: онлайн, офлайн.
   Увага! Реєстрація щодо участі у круглому столі офлайн-обмежена (в зв’язку з карантинними заходами). Слідкуйте за інформацією на сайті.

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Куратор заходу – кафедра «зеленої» економіки;
Телефони для довідок: 044-206-30-31; 067-78-8787-0, 096-295-70-22
Електронна адреса: economygreen2@gmail.com
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: