UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Курси підвищення кваліфікації «Розробка плану моніторингу та звіту оператора щодо викидів парникових газів при виробництві електричної і теплової енергії, чавуну і сталі»

   16-18 лютого 2021 року кафедра «зеленої» економіки проводить навчання з підвищення кваліфікації державних службовців – працівників Міністерств, територіальних органів Державної екологічної інспекції України, державних службовців обласних держадміністрацій представників підприємств на тему:

«РОЗРОБКА ПЛАНУ МОНІТОРИНГУ ТА ЗВІТУ ОПЕРАТОРА
ЩОДО ВИКИДІВ ПАРНИКОВИХ ГАЗІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ
ЕЛЕКТРИЧНОЇ І ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ, ЧАВУНУ І СТАЛІ»
 
  Проведення заходу заплановано з метою полегшення забезпечення євроінтеграційного промислового безвізу України, що вимагає наближення національного законодавчого поля до законодавства ЄС, зокрема адаптація до вимог Директиви 2003/87/ЄС в частині, що стосується моніторингу, звітності та верифікації (далі – МЗВ) викидів парникових газів (далі – ПГ) та Регламентів Європейської Комісії № 601/2012 про моніторинг та звітність щодо викидів парникових газів № 600/2012 про верифікацію викидів парникових газів (далі – ПГ).

Програмою курсів передбачено розгляд питань щодо запровадження системи МЗВ викидів ПГ, формування плану моніторингу ПГ, особливостей і деталей щодо використання запропонованих Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України шаблонів та організації процесів верифікації і звітування щодо сформованого інформаційного пакету та ряду інших супутніх питань, а також розробка проєктів плану моніторингу та звіту оператора щодо викидів ПГ на підприємствах, на яких працюють учасники курсів. Перелік матеріалів, необхідних для розробки плану моніторингу та звіту оператора будуть направлені на електронну пошту учасників курсів в наступний робочий день після подання ними заявки на участь у навчанні.

   До навчання запрошуються всі бажаючі (вартість навчання – 3000 грн.).
   Після успішного складання заліку по закінченні курсів видається свідоцтво встановленого зразка. Тестові залікові завдання приймаються до 22 лютого 2021 р. включно. Залікові матеріали приймаються від зареєстрованих учасників. Реєстрація здійснюється після заповнення заявки (форма заявки додається). Заявки щодо участі приймаються до 15лютого 2021 р.
   Проведення занять планується провести за адресою (за відсутності карантинних обмежень в Україні): м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського 35, корп. 2. За умов карантинних обмежень – дистанційно на основі використання платформи ZOOM або віддалено.
   Залікові матеріали будуть надані після реєстрації учасників  на сайті або за адресою електронної пошти: yulenkaustimenko@gmail.com за умови  повної проплати  навчання  та надання  відсканованої  квитанції (для слухачів на комерційній основі).
 
Науковий координатор курсів – Бутрим О.В., д. екон. н., завідувач кафедри зеленої економіки.
…………………………………………………………………………………………
 За довідками звертатись  за телефонами: (044) 206-30-31 або на e-mail: yulenkaustimenko@gmail.com
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023